Sensation: Arsenal vil have Wenger tilbage!

The perfect guide to the casino

Sensation: Arsenal vil have Wenger tilbage!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: ‘CV’ vil strække sig langt for dansk stjernespiller med fortid i Brøndby


Arsenal vil forsøge at få Arséne Wenger tilbage til klubben.

Ifølge Daily Mirror vil Arsenal forsøge at få den legendariske manager, Arsène Wenger, til at komme tilbage til klubben.

Det fremgår ikke præcist af artiklen, hvad den nu 70-årige franskmand skal lave, men det er et tiltag, klubben vil foretage for at øge støtten til klubben, som er i gang med sin værste sæson i dette årtusinde.

Læs også: Nicki Bille forsvandt pludselig: Nu afslører han sandheden om sin forsvinden

Arsène Wenger er Arsenals mest succesrige manager, da han førte klubben til mesterskabet i 1998, 2002 og 2004 og til Champions League-finalen i 2006.

Han var manager fra 1996 til 2018, men han forlod klubben på en lidt trist måde, da han valgte at opsige sin kontrakt et år før tid efter en hel del kritik fra utålmodige fans.

Læs også: Træneren bekræfter: Stor handel på vej – FC Barcelona forhandler med denne angriber

Siden da er hans afløser, Unai Emery, blevet fyret i efteråret 2019, og Mikel Arteta har overtaget jobbet som manager. Og det er ikke for at afløse ham, Arsenal vil have Arsène Wenger tilbage til klubben.

Arsène Wenger har tidligere sagt, at mens han vil forblive fan af Arsenal resten af livet, så tvivler han på, at han vil komme tilbage for at arbejde for klubben. Han arbejder i dag for det internationale fodboldforbund (FIFA).

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top