Manchester City har forsøgt i ti år: Denne gang snupper vi Messi!

The perfect guide to the casino

Manchester City har forsøgt i ti år: Denne gang snupper vi Messi!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: ‘CV’ vil strække sig langt for dansk stjernespiller med fortid i Brøndby


I Manchester City regner de med at kunne udnytte uroen i FC Barcelona til at købe Lionel Messi.

Lionel Messi har spillet for FC Barcelona i hele sin karriere, men nu er det utænkelige ved at ske. Den magiske argentiner kan skifte klub.

Årsagen er den uro, der plager FC barcelona, der har fyret træner Ernesto Valverde, selvom klubben på daværende tidspunkt førte den spanske liga.

Læs også: Nicki Bille forsvandt pludselig: Nu afslører han sandheden om sin forsvinden

Det gør klubben ikke mere, og torsdag aften røg FC Barcelona ud af den spanske pokalturneringe efter nederlag i Baskerlandet til Athletic Bilbao. Det er første gang i syv år, at FC Barcelona ikke når finalen i Copa del Rey.

Dertil kommer, at der er opstået en kløft imellem den sportslige ledelse og spillertruppen, og Lionel Messi har forlangt udskiftninger på chefgangen, hvis han skal fortsætte i klubben til næste sæson.

Læs også: Træneren bekræfter: Stor handel på vej – FC Barcelona forhandler med denne angriber

Manchester City tror ifølge The Athletic (kræver login), at klubben kan gøre et sidste forsøg på at få fat i spilleren, der har vundet prisen som verdens bedste spiller (Ballon d’Or) seks gange.

Klubben har været i kontakt med Lionel Messis far, Jorge Messi – der også er stjernens agent – i over ti år, og de har hver gang fået nej.

Lionel Messi har en klausul i sin kontrakt, der gør, at han kan skifte klub kvit og frit hver gang, han har fødselsdag. Han fylder 33 Sankthans-aften. Det er den klausul og den nuværende uro hos de spanske mestre, Manchester City klynger deres håb til.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top