Torsdagens rygtebørs

The perfect guide to the casino

Torsdagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: ‘CV’ vil strække sig langt for dansk stjernespiller med fortid i Brøndby


Her har du torsdagens rygtebørs

Juventus blander sig nu i sagen om Manchester Citys mulige salg af Leroy Sané, som hidtil især har været rygtet til Bayern München til næste sæson. De italienske mestre overvejer ifølge insidefutbl.com at komme med et bud på den tyske fløjspiller.

Samme Juventus skal være interesserede i FC Barcelonas højre back, Nélson Semedo, der har spillet 15 kampe for de forsvarende mestre i denne sæson. Soanske Don Balon skriver, at Juventus’ superstjerne, Cristiano Ronaldo, skal være ivrig efter at få sin portugisiske landsmand til klubben.

Læs også: Nicki Bille forsvandt pludselig: Nu afslører han sandheden om sin forsvinden

Atlético Madrid skal ifølge Daily Telegraph (kræver login) overveje, om tiden er inde til at ansætte Mauricio Pochettino som ny træner i stedet for Diego Simeone, der ellers har været i klubben siden 2011 og ført dem til et spansk mesterskab og to Champions League-finaler. Den tidligere Tottenham-manager har været ledig på markedet, siden han blev fyret i november.

Manchester United vil til sommer have som høj prioritet at købe den engelske landsholdsspsiller, Jack Grealish, af Aston Villa. Den historie har Daily Mirror mere om.

Læs også: Træneren bekræfter: Stor handel på vej – FC Barcelona forhandler med denne angriber

Mere om Manchester United. Klubben kan meget vel blive nødsaget til at købe nye målmænd til næste sæson. 32-årige Sergio Romero vil gerne have noget spilletid, efter at argentineren har været reserve for David de Gea i de seneste fem år. Tredjemålmand Lee Grant, 37, forlader formentlig også klubben, da hans kontrakt udløber til sommer. The Sun har historien.

Den tidligere engelske landsholdmanager og FCK-træner, Roy Hodgson, kan ifølge The Times (kræver login), tænkes at forlade Crystal Palace til sommer, medmindre han får forsirkinger om, at han kan få de nødvendige penge til at forstærke holdet.

Både Leicester og Newcastle skal ifølge The Sun være interesserede i Brentfords algerier, Said Benrahma. Den 21-årige fløjspiller scorede senest tre af målene, da London-holdet nedsablede Hull med 5-1.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top