Medie: Manchester United stod klar med 830 mio. kroner, men stjerneangriber afviser - Vil hellere til FC Barcelona

The perfect guide to the casino

Medie: Manchester United stod klar med 830 mio. kroner, men stjerneangriber afviser – Vil hellere til FC Barcelona

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: ‘CV’ vil strække sig langt for dansk stjernespiller med fortid i Brøndby


Hvad der før i tiden blev anset som et af de fineste skifter i fodboldens verden, er efterhånden røget længere og længere ned på listen.

Den engelske gigant, Manchester United, har siden Sir Alex Fergusons pension, haft det noget svært ved at holde sig i toppen af Premier League. Efter en flot start som midlertidig manager, blev Ole Gunnar Solskjær ansat permanent i håbet om, at han var vejen frem. Det har nordmanden indtil videre ikke vist sig at være, men med en noget smal trup, er der ingen tvivl om, at han ønsker forstærkninger, hvis han skal bringe klubben tilbage til toppen.

Læs også: Nicki Bille forsvandt pludselig: Nu afslører han sandheden om sin forsvinden

Salget af Romelu Lukaku sidste sommer var som sådan ikke katastrofalt, da Lukaku havde noget svært ved at tilpasse sig i United, men problemet ved salget har derimod været, at man aldrig fik hentet en ordentlig erstatning ind. Det prøvede man på denne vinter, hvor Erling Håland stod højt på listen, men her endte man med at leje Odion Ighalo. Nu melder ESPN om, hvem United håbede på at købe til sommer.

Ikke så overraskende, er det den 22-årige Lautaro Martinez, der har overrasket alt og alle i Inter i denne sæson, hvor han sammen med netop Lukaku, har udgjort et af Europas farligste angreb. ESPN melder om, at Manchester United skulle være klar til at smide et bud på Martinez til sommer, der har en frikøbsklausul på 111 millioner euros eller omkring 830 millioner kroner.

Læs også: Træneren bekræfter: Stor handel på vej – FC Barcelona forhandler med denne angriber

Svaret fra den unge argentiner skulle dog være noget kort og kontant. Ifølge mediets kilder, har Martinez-lejren vendt tilbage på henvendelserne med et nej og fortalt, at man i stedet ønsker et skifte til Barcelona, hvor landsmanden Lionel Messi spiller.

Lautaro Martinez har scoret 16 mål og leveret fire assists i 27 kampe for Inter i denne sæson.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top