Medie: Chelsea-profil har kontraktudløb til sommer - Klubben afviste stort millionbud fra FC Barcelona

The perfect guide to the casino

Medie: Chelsea-profil har kontraktudløb til sommer – Klubben afviste stort millionbud fra FC Barcelona

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: ‘CV’ vil strække sig langt for dansk stjernespiller med fortid i Brøndby


FC Barcelona gjorde sit for at hente offensive forstærkninger på de sidste dage af vinterens transfervindue, dog uden det store held.

FC Barcelona endte med at købe Francisco Trincão, der dog først skifter til klubben næste sommer, og derfor må man lede længe efter nye offensive kræfter indtil da. En af de spillere, der efterhånden er blevet rygtet til Barcelona de seneste par transfervinduer, er Chelseas brasilianske profil, Willian, der til trods for en høj alder, stadig er aktuel i den spanske storklub.

Læs også: Nicki Bille forsvandt pludselig: Nu afslører han sandheden om sin forsvinden

Den 31-årige Willian har været i Chelsea siden 2013, og har sidenhen vundet et hav af trofæer i klubben. Med et kontraktudløb til næste sommer og ingen forlængelse på plads, kan Willian kvit og frit forhandle en ny aftale i hus med andre klubber. Barcelona ville dog have Willian med det samme, og nu melder den brasilianske Yahoo-journalist Jorge Nicola, at Barcelona kom med et bud.

Hele 20 millioner pund eller næsten 175 millioner kroner var Barcelona klar til at betale, hvis Chelsea lod Willian skifte med det samme. Det bud afviste Chelsea til trods for, at de står til at miste Willian om under seks måneder, hvis kontrakten ikke bliver forlænget. Ifølge Jorge Nicola blev buddet afvist, fordi Chelsea hellere ville miste Willian på en fri transfer, hvis han samtidig kunne sikre klubben en top fire-placering.

Læs også: Træneren bekræfter: Stor handel på vej – FC Barcelona forhandler med denne angriber

Der er heller ikke den store tvivl om, at Willian allerede er blevet tilbudt en kontraktforlængelse, men endnu ikke har accepteret. Willian har spillet 323 kampe for Chelsea, og har i sin tid i London scoret 57 mål og leveret 58 assists.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top