Guardiola er under pres for CL-triumf: Ikke verdens undergang hvis vi ikke vinder

The perfect guide to the casino

Guardiola er under pres for CL-triumf: Ikke verdens undergang hvis vi ikke vinder

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: ‘CV’ vil strække sig langt for dansk stjernespiller med fortid i Brøndby


Josep Guardiola forsøger at afdramatisere presset på ham for, at Manchester City vinder Champions League.

I sidste sæson vandt Manchester City alt, hvad der kunne vindes – minus en ting. De engelske mestre blev slået ud af Champions League i semifinalen mod Tottenham på reglen om udebanemål.

Klubbens fans var glade for endnu et mesterskab og to engelske pokaltriumfer i samme sæson, men den europæiske titel mangler klubben. Og den er en kæmpeprioritet for Manchester City, der næppe genvinder det engelske mesterskab, da Liverpool er langt foran i Premier League.

Læs også: Nicki Bille forsvandt pludselig: Nu afslører han sandheden om sin forsvinden

– For ti år siden var Manchester City en klub, der bare var glade for at være med i Premier League. Men så kom der nogle rige ejere fra Abu Dhabi, og så ændrede det sig. Siden da har klubben vundet mesterskabet fire gange, siger Josep Guardiola, der har været manager i klubben siden 2016.

– Det eneste, der mangler nu, er en sejr i Champions League, og vi vil gøre alt, hvad vi kan for, at det lykkes i år. Ellers må vi prøve igen til næste år, siger Josep Guardiola ifølge den spanske sportsavis As.

Læs også: Træneren bekræfter: Stor handel på vej – FC Barcelona forhandler med denne angriber

Nemt bliver det ikke. Allerede i ottendedelsfinalen skal Manchester City møde Real Madrid, der kom lidt skævt fra start, men som nu fører den spanske liga.

– Vi vil gøre vores bedste, men det er altså ikke verdens undergang, hvis vi ikke vinder Champions League i år, siger Josep Guardiola.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top