Frustreret Mourinho: Vi mangler løberne, kongen og dronningen

The perfect guide to the casino

Frustreret Mourinho: Vi mangler løberne, kongen og dronningen

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: ‘CV’ vil strække sig langt for dansk stjernespiller med fortid i Brøndby


Skaderne hober sig op hos Tottenham til stor frustration for José Mourinho.

Inden onsdagens omkamp i FA Cup’en mod Southampton sluttede argentinerne Erik Lamela og Giovani Lo Celso sig til listen af Tottenham-spillere, der ikke kan spille.

Holdet mangler angrebs-esset Harry Kane samt Moussa Sissoko og Ben Davies, mens nyerhvervelsen Steven Bergwijn fra PSv Eindhoven ikke måtte spille, fordi han først blev købt efterden uafgjorte kamp i Southampton i samme runde.

Læs også: Nicki Bille forsvandt pludselig: Nu afslører han sandheden om sin forsvinden

Eric Dier er småskadet, men han kom på banen alligevel, og det er lykkedes at få lappet sammen på den tilsyneladende evigt uheldige Tanguy Ndombélé.

– Det her er snart som at spille skak uden brikker. Vi mangler løberne, kongen og dronningen, og så er et altså svært, sagde José Mourinho efter kampen, som Tottenham vandt med 3-2.

Læs også: Træneren bekræfter: Stor handel på vej – FC Barcelona forhandler med denne angriber

– Jeg kan ikke tale om fremkridt, for der er ikke nogen, fordi jeg mangler spillerne til at udføre disse fremskridt, sagde portugiseren.

– Og holdet mangler kontinuitet. I den ene kamp har vi spiller A, B og C til rådighed, men de mangler i næste kamp, og så må spiller D, E og F spille i stedet for.

På trods af alle problemerne har Tottenham nu ikke tabt i seks kampe i træk i alle turneringer. De er nummer fem i Premier League, de må favoritter til at komme i kvartfinalerne i FA Cup’en, da de møder Norwich i næste runde, og de har trukket RB Leipzig i Champions League.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top