FCN gør det igen: Sælger stortalent til italiensk fodbold

The perfect guide to the casino

FCN gør det igen: Sælger stortalent til italiensk fodbold

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: ‘CV’ vil strække sig langt for dansk stjernespiller med fortid i Brøndby


FC Nordsjællands 19-årige midtbanekreatør, Mikkel Damsgaard, skifter til sommer til italienske Sampdoria.

Det skriver FC Nordsjælland på klubbens hjemmeside.

– Det har været en fantastisk proces mellem klubberne og mig selv i det her forløb, og den sætter jeg stor pris på. Min fremtid er nu på plads, og jeg ved, jeg til sommer skal til en klub, som rigtig gerne vil have mig, og som jeg fik bekræftet alle de gode indtryk omkring, da jeg besøgte dem. I Sampdoria er der gode mennesker, og det er en spændende klub, siger Mikkel Damsgaard, der understreger, at han glæder sig til at spille foråret færdigt for de nordsjællandske tigre.

Læs også: Nicki Bille forsvandt pludselig: Nu afslører han sandheden om sin forsvinden

– -Først og fremmest glæder vi os på Mikkels vegne, da han er glad for – og stolt over – det forestående skifte. Han har sammen med sin familie kunne træffe beslutningen uden noget tidspres, da transfervinduet er lukket, og beslutningen derfor udelukkende handlede om, hvad der skulle ske fra sommer af. Samtidig har vi gjort det meget klart for Mikkel, at vi utrolig gerne så ham blive hos os længere end til sommer. Vi har dog fuld forståelse for, at han ønsker at forfølge denne fantastiske mulighed efter mange års udvikling i vores klub. Vi kan glæde os over, at endnu en akademispiller får en unik mulighed i udlandet, siger sportschef Jan Laursen.

Sampdoria er hjemmehørende i Genova, og klubben har foreløbig ikke haft den bedste sæson. Klubben ligger på en 15. plads af de 20 hold i Serie A.

Læs også: Træneren bekræfter: Stor handel på vej – FC Barcelona forhandler med denne angriber

Af skandinaviske spillere råder klubben på nuværende tidspunkt over den svenske landsholdsspiller, Albin Ekdal, samt nordmændene Morten Thorsby og Kristoffer Askildsen.

Kontrakten mellem Mikkel Damsgaard og Sampdoria er på fire år.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top