Nike? Puma? Adidas? Nu har FCK besluttet sig

The perfect guide to the casino

Nike? Puma? Adidas? Nu har FCK besluttet sig

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: ‘CV’ vil strække sig langt for dansk stjernespiller med fortid i Brøndby


FCK har forhandlet tøjsponsorat i et stykke tid, og de regerende danske mestre har besluttet sig for at fortsætte med Adidas som klubbens tøjsponsor.

– Vi er utrolig glade for det her partnerskab, hvor vi har lagt vægt på betydningen af at interagere med vores by København, ligesom det er en af grundstenene i Strategi 2019+, siger adm. direktør i FCK, Katja Moesgaard, til klubbens hjemmeside.

– Vi har haft et samarbejde med Adidas siden 2012, og derfor har vi i forhandlingsprocessen lagt stor vægt på at udvikle vores partnerskab i takt med vores respektive målsætninger, tilføjer Katja Moesgaard.

Læs også: Nicki Bille forsvandt pludselig: Nu afslører han sandheden om sin forsvinden

Den tyske sportstøjsgigant er også svært tilfreds med forlængelsen.

– Vi er meget stolte over at fortsætte det her succesfulde og lange partnerskab med FC København. Vi er meget begejstrede over at engagere os med klubben, fansene og København som by. Klubbens ambitioner og status passer perfekt til vores mål om at være markedsleder inden for fodbold. FCK styrker vores position i toppen af europæisk fodbold og vi ser frem til at vinde endnu flere titler sammen, siger Krystoff Mejstrik, der har titel af General Manager for Adidas Nordics.

Læs også: Træneren bekræfter: Stor handel på vej – FC Barcelona forhandler med denne angriber

Den nye aftale mellem FCK og Adidas løber til 2024.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top