Cristiano Ronaldo afslører: Så mange år er der tilbage i tanken

The perfect guide to the casino

Cristiano Ronaldo afslører: Så mange år er der tilbage i tanken

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: ‘CV’ vil strække sig langt for dansk stjernespiller med fortid i Brøndby


I dag fylder den portugisiske superstjerne Cristiano Ronaldo, 35 år, og i den anledning har han givet et interview til Marca, hvor han fortæller om sin fremtid.

Med en alder på 35 år vil de fleste superstjerner være på vej til Kina eller et andet land, hvor man kan hente de sidste millioner i karrieren, men sådan er tilfældet ikke med Cristiano Ronaldo. Cristiano Ronaldo spiller stadig på højeste niveau hos Juventus, hvor kontrakten først udløber til sommeren 2022, og her tyder intet på, at karrieren stoppes før den kontrakt udløber.

Læs også: Nicki Bille forsvandt pludselig: Nu afslører han sandheden om sin forsvinden

Nu har Ronaldo også afsløret overfor Marca, hvor længe han regner med at fortsætte sin karriere, og at han ikke regner med, at det bliver fysikken, der får ham til at stoppe sin karriere.

– Det kommer meget an på, hvordan jeg føler og min motivation, for fysisk bliver det aldrig et problem. Jeg behandler mig selv godt, og jeg tror roligt, jeg kan spille, til jeg er 40 år. Den vigtigste faktor bliver helt ærligt psykisk. Det bliver dét, der gør forskellen.

– Selvfølgelig har alt en ende, og jeg kan ikke spille for evigt, men jeg føler mig stadig stærk og vil fortsætte med at vinde vigtige ting, lyder det fra Cristiano.

Dermed har Ronaldo minimum fem år endnu, hvis det psykiske element arbejder på samme niveau som fysikken. Der er heller ikke meget der taler for, at Ronaldo stopper sin karriere inden for et par år, og med 19 mål i 19 ligakampe i denne sæson, har Cristiano Ronaldo endnu en gang spillet en stor rolle i, at hans klub er placeret på førstepladsen i tabellen.

Læs også: Træneren bekræfter: Stor handel på vej – FC Barcelona forhandler med denne angriber

I løbet af karrieren hos Sporting, Manchester United, Real Madrid og Juventus, er det blevet til 623 mål og 214 assists i 830 kampe.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top