Avis: Lionel Messi kan forlade FC Barcelona kvit og frit til sommer - Her er den vanvittige årsag til et muligt exit

The perfect guide to the casino

Avis: Lionel Messi kan forlade FC Barcelona kvit og frit til sommer – Her er den vanvittige årsag til et muligt exit

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: ‘CV’ vil strække sig langt for dansk stjernespiller med fortid i Brøndby


The Guardian melder om et stort kaos i FC Barcelona, hvor Lionel Messi er en af hovedaktørene bag dramaet.

Det hele drejer sig om et interview som sportsdirektør Eric Abidal, gav til spanske Sport. Her udtalte Abdial sig om fyringen af Ernesto Valverde, hvor særligt en kommentar har givet bagsalg efterfølgende.

– Mange spillere var ikke tilfredse med Ernesto Valverde, og derfor gad de ikke arbejde hårdt. Der var også noget galt med relationen mellem træneren og truppen. Som tidligere spiller kunne jeg lugte det, og det fortalte jeg til ledelsen og opfordrede dem til, at der skulle træffes en beslutning, lød det blandt andet fra Abidal til Sport.

Læs også: Nicki Bille forsvandt pludselig: Nu afslører han sandheden om sin forsvinden

Det interview har Lionel Messi svaret på via Instagram, hvor han mere eller mindre sviner Abidal tilbage, og sætter en tyk streg under, at Eric Abidal havde gjort det klogt i at nævne, hvilket spillere han omtaler, da han ellers sviner uskyldige navne til med sin kommentar.

– Manden i spidsen for det sportlige forklarer, at mange spillere ikke var tilfredse eller arbejdede hårdt. Jeg bryder mig ærligt talt ikke om disse ting, men jeg synes, at alle skal tage ansvar for sine handlinger og deres egne beslutninger. Spillerne skal tage ansvar for det, der sker på banen, mens folkene i den sportslige ledelse også bør tage ansvar og ejerskab for de beslutninger, de tager. Til sidst synes jeg, at når man omtaler spillerne, så bør man også nævne dem ved navn, for gør man ikke det, så bliver vi alle smudset til af kommentarerne, som ganske enkelt ikke er sande.

Det lille drama mellem Messi og den sportslige ledelse kan ende med at få store konsekvenser for Barcelona, hvilket The Guardian også melder om, Barcelona frygter.

Sky Sports skriver, at Eric Abidal er blevet indkaldt til et krisemøde med klubbens præsident, Josep Maria Bartomeu, hvor Abidals fremtid blandt andet skal diskuteres.

Læs også: Træneren bekræfter: Stor handel på vej – FC Barcelona forhandler med denne angriber

Grunden til en fyring af Abidal er, at Lionel Messi angivenligt har en klausul i sin kontrakt der gør, at han kan forlade klubben gratis til sommer. The Guardian melder om, at det netop er denne klausul den sportslige ledelse frygter, at Lionel Messi vil udnytte, hvis de ikke får styr på situationen mellem Abidal og Messi.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top