Mandagens rygtebørs

The perfect guide to the casino

Mandagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: ‘CV’ vil strække sig langt for dansk stjernespiller med fortid i Brøndby


Her har du mandagens rygtebørs.

Manchester City planlægger ifølge Sportsmole at sælge ikke færre end syv spillere til sommer. Den spanske back, Angelino, er allerede udlejet til RB Leipzig, og derudover skulle det drejer sig om John Stones, Benjamin Mendy, Leroy Sané, Gabriel Jesús, Joao Cancelo og Nicolas Otamendi. Dertil kommer, at den spanske stjerne, David Silva, stopper, og målmandsreserve Claudio Bravo vil formentlig også prøve at finde en klub, hvor han kan få mere spilletid.

Samme Sportsmole har en historie om, at David Beckham ønsker at købe den franske verdensmester, Antoine Griezmann, af FC Barcelona til sit nye hold i den amerikanske liga, Inter Miami. Angriberen har en frikøbsklausul på ikke mindre end 800 millioner euro (6 milliarder kroner), så der skal forhandlinger til, førend denne handel nogensinde kan blive en realitet.

Læs også: Nicki Bille forsvandt pludselig: Nu afslører han sandheden om sin forsvinden

Arsenal-stjernen Mesut Özil ville ifølge 90min.com have tegnet kontrakt med et hold fra Qatar, hvis identitet mediet ikke kender. Men klubbens nye manager, Mikel Arteta, gik personligt ind og forhindrede, at tyskeren med de tyrkiske rødder forlod London-klubben, ligesom han har givet fornyet håb hos flere andre af klubbens spillere, der også var på vej væk.

Manchester United vil igen forsøge at købe Napolis senegalesiske forsvarer, Kalidou Koulibaly, til sommer. Han skal ifølge Daily Star koste ikke mindre end 90 millioner pund (800 millioner kr.), og det vil i givet fald gøre ham til verdens dyreste forsvarsspiller.

Læs også: Træneren bekræfter: Stor handel på vej – FC Barcelona forhandler med denne angriber

De engelske storklubber, Chelsea og Manchester United, kunne ikke få fat i Edinson Cavani fra Paris Saint-Germain, fordi angiberen fra Uruguay allerede havde parkeret sit hjerte i Spanien. Det skriver Daily Mirror. Pilen pegede længe på Atlético Madrid, men det endte med ikke at blive til noget, fordi madrilenerne ikke selv fik solgt den franske midtbanespiller, Thomas Lemar.

Chelsea kunne have fået den venezuelanske angriber, Salomon Rondon, af kinesiske Dalian Yifang, men de blå fra London sagde nej til at købe den tidligere West Bromwich- og Newcastle-spiller, som Manchester United efter sigende også havde kig på. Den historie har The Sun.

The Sun har også en historie om, at West Ham måske igen til sommer vil forsøge at købe FC Barcelonas back-reserve, Moussa Wague. The Hammers forsøgte at købe senegalseren i januar-vinduet, men her blev det altså ikke til nogen handel. Om det hele bliver til noget, afhænger også af, om den nedrykningstruede London-klub stadig spiller i Premier League til næste sæson.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top