Skal han være Manchester Uniteds Van Dijk? United forbereder stort bud på forsvarsstjerne til sommer

The perfect guide to the casino

Skal han være Manchester Uniteds Van Dijk? United forbereder stort bud på forsvarsstjerne til sommer

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: ‘CV’ vil strække sig langt for dansk stjernespiller med fortid i Brøndby


Ole Gunnar Solskjær og Manchester United fik handlet lidt ind i løbet af de sidste dage af transfervinduet, da både Bruno Fernandes og Odion Ighalo kom til klubben.

Imens Bruno Fernandes er blevet rygtet til Manchester United i en længere periode, kom lejeaftalen med Ighalo i hus til sidst, da man var desperat om at få lidt bredde tilføjet til angrebet. Et af de steder, hvor Manchester United i den grad brugte millioner på at forbedre sig i sommers var forsvaret, hvor man med køb af Harry Maguire og Aaron Wan-Bissaka, forsøgte at opruste defensiven.

Læs også: Nicki Bille forsvandt pludselig: Nu afslører han sandheden om sin forsvinden

Det har dog ikke virket helt efter planen, for selvom Maguire og Wan-Bissaka har vist sin kvalitet i United, har man lukket 29 mål ind og indtager ligaens sjetteplads. Det er dog også offensivens manglende mål, der gør, at man er placeret på den plads, men ifølge Daily Mirror, arbejder Manchester United på at sikre sig endnu en stor signing til forsvaret næste sommer.

Læs også: Træneren bekræfter: Stor handel på vej – FC Barcelona forhandler med denne angriber

Napoli-stjernen Kalidou Koulibaly er tidligere blevet rygtet til Manchester United, men her har et stort prisskilt gjort, at intet endnu er sket. Til sommer skulle Manchester United være klar til at prøve igen, og ifølge mediet, er Manchester United klar til at gøre Koulibaly til klubbens bedst betalte spiller.

Den 28-årige forsvarsstjerne har spillet for Napoli siden 2014, og har spillet 232 kampe for klubben.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top