Håland dobbelt målscorer i Dortmunds knusende 5-0 sejr og Robert Skov matchvinder: Sådan endte de resterende Bundesliga-kampe

The perfect guide to the casino

Håland dobbelt målscorer i Dortmunds knusende 5-0 sejr og Robert Skov matchvinder: Sådan endte de resterende Bundesliga-kampe

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: ‘CV’ vil strække sig langt for dansk stjernespiller med fortid i Brøndby


Der er fuld fokus på den 19-årige Erling Håland i Bundesligaen, der i dagens kamp mod Union Berlin, fik sin første startplads for sin nye klub.

Efter fem mål i de første to Bundesliga-kampe som indskifter, var det på tide, at Håland fik chancen fra start. Det viste sig også som en god beslutning af Lucien Favre. Det var dog Jadon Sancho, der bragte Dortmund i front efter 13 minutters spil, men blot fem minutter efter kom Håland på tavlen. I 2. halvleg stod der også kun Dortmund på menuen, og til trods for en stille start på 2. halvleg, scorede Dortmund hele tre mål på blot otte minutter.

Læs også: Nicki Bille forsvandt pludselig: Nu afslører han sandheden om sin forsvinden

Først blev Erling Håland fældet i straffesparksfeltet af keeper Rafal Gikiewicz, og den fik Marco Reus lov til at sparke. Det eksekverede han stensikkert, og blot to minutter senere, var det Axel Witsels tur til at score. Erling Håland ville også lege med, og scorede i kampens 76. minut til 5-0, og blev pillet ud lige efter.

Dermed er Håland op på vanvittige syv mål på tre kampe.

Augsburg slog Werder Bremen med 2-1 på hjemmebane. Werder Bremen kom ellers bedst fra start efter et selvmål af Tin Jedvaj, men to mål af Florian Niederlechner og Ruben Vargas i 2. halvleg gjorde, at hjemmeholdet snuppede alle tre point.

Mathias ‘Zanka’ var ikke med til et lyndebut for Düsseldorf i den svære hjemmekamp mod Eintracht Frankfurt, men fra tribunen kunne han se sine nye holdkammerater smide to utroligt tiltrængte point i slutningen af kampen. Kaan Ayhan havde bragt Düsseldorf i front efter 78 minutter, men på en sent mål i kampens overtid fra Timothy Chandler, måtte Düsseldorf nøjes med et point.

Læs også: Træneren bekræfter: Stor handel på vej – FC Barcelona forhandler med denne angriber

Jacob Bruun Larsen sad på tribunen, imens Robert Skov endelig var tilbage for Hoffenheim i kampen mod Leverkusen. Her fik den danske stjerne en hovedrolle da han blev matchvinder i kampens 65. minut med sit mål til 2-1.

Bayern München havde ingen problemer med at slå Mainz på udebane, og var allerede foran med 0-3 efter 26 minutter. Her stod Robert Lewandowski, Thomas Müller og Thiago for scoringerne, imens Jeremiah St. Juste reducerede for Mainz i 1. halvlegs overtid. 2. halvleg bød på ingen scoringer, og dermed rykker Bayern München op på ligaens førsteplads, inden Leipzigs kamp mod Mönchengladbach.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top