The perfect guide to the casino

Gode nyheder til tyrkisk topklub: Kan få Premier League-stjerne til kæmpe rabatpris

Foto: Ritzau Scanpix



I 2013 lavede Arsenal en vild handel, da de hentede tyske Mesut Özil i Real Madrid. Her seks år efter, er det dog kun gået ned af bakke for Özil.

Mesut Özil har tidligere været rigtig god for Arsenal, problemet har bare været, at det er kommet i perioder, og især hans defensive evner og arbejdsmoral, har fået meget kritik i England, da Arsenal mandskabet til tider skulle løbe ekstra meter defensivt, når tyskeren var på banen.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Nu udløber kontrakten med Arsenal om to år, problemet er bare, at han tjener 350.000 pund om ugen eller næste 3 millioner kroner. Arsenal er klar til at sælge Özil problemet her er bare, at der ikke er mange, som kan betale den enorme pose penge, som den tyske stjerne kræver i løn. Nu melder The Sun dog om, at Arsenal har en løsning, til den klub, som er interesseret i at leje Özil.

Manchester United sendte Alexis Sanchez til Inter, og her betaler United en stor del af hans løn, og dermed er handlen ikke så dyr for Inter. Det er præcist det samme som Arsenal vil gøre, og seneste klub, der var interesseret i Mesut Özil, var tyrkiske Fenerbache. Her havde de ikke råd til lønnen, men det problem er Arsenal nu klar til at hjælpe med.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Mesut Özil har spillet 233 kampe for Arsenal, hvor det er blevet til 43 mål og 74 assists.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top