The perfect guide to the casino

Åge Hareide med skjult stikpille til DBU? ‘I Norge var jeg blevet adlet’

Foto: Ritzau Scanpix



Det var en noget overraskende udmelding, da der blev meldt ud fra fodbolddirektør i DBU, Peter Møller, at Kasper Hjulmand blev den nye landstræner.

Og det var ikke så meget det, at Hjulmand var blevet ansat, men mere det faktum, at man offentligt var ude med meldingen lang tid før Åge Hareides kontrakt udløber. Åge Hareide har i et længere interview med DR, udtalt sig om en række forskellige spørgsmål, blandt andet om danskernes meget høje forventninger til landsholdet.

– Danskerne har det mere sådan, at de vil være verdens bedste. Uanset om vi spiller mod Brasilien, Spanien osv, vi skal slå dem. Og det er ikke så nemt. Men den selvtillid har danskerne, uanset hvordan holdet er. Og så skal det også være flot. Hvad fanden vil det sige i fodbold? Det eneste, det handler om, er at vinde. Hvordan det ser ud er ligegyldigt. Vi skal bare vinde kampene. For mig findes der ikke andet end at vinde fodboldkampe, lyder det fra Åge Hareide i interviewet med DR.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Her kan Åge Hareide heller ikke undgå at komme ind på timingen af DBUS udmelding, og her sagde Hareide, at han respekterer deres beslutning, men mener at timingen var forkert. Åge Hareide har stået i spidsen som træner for Danmark i 37 kampe og her er det blevet til hele 17 uafgjorte. Han har et af de højeste pointgennemsnit for en dansk landstræner nogensinde, og har formået at være ubesejret i rigtig mange kampe, noget som han mener, han ville være blevet adlet for i Norge.

– Jeg var sikkert blevet adlet i Norge. Det kan man godt nok ikke blive, men Drillo havde fantastiske resultater med landsholdet og førte dem til to slutspil. Han er jo højt elsket i Norge fordi han opnåede det. Det var noget helt specielt. Jeg ved, vi allerede har opnået noget historisk med landsholdet. Vi har spillet så mange kampe uden at tabe, og mit pointgennemsnit er højere end nogen anden træners. Men det kan ikke bruges til noget. Nogle gange er der for mange uafgjorte kampe det er jeg enig i, men vi forsøgte at vinde dem alle, men nogle gange er vi bare ikke gode nok, eller har ikke holdet eller marginalerne med os, sagde Åge Hareide, da Andreas Kraul spurgte ind til, om hans resultater med Danmark ville være mere accepteret, hvis han havde gjort det samme med Norge.

Åge Hareide og resten af det danske landshold skal i aktion igen lørdag den 12. oktober i Parken, når Schweiz kommer på besøg.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top