Odds-forslag: Bliv helt klar til Champions League-finalen - og SCOR selv kassen!

The perfect guide to the casino

Odds-forslag: Bliv helt klar til Champions League-finalen – og SCOR selv kassen!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Frisør afslører det på Instagram: Brøndby-angriber færdig

Herunder kan du blive klædt helt på og gjort klar til søndagens Champions League-finale mellem Bayern München og Paris Saint-Germain.

Hvad er det for en finale?

Vi taler Champions League-finalen, som er den største kamp på klubplan I Europa – ja, nærmest I hele verden, for VM i klubhold er ikke for alvor slået an som koncept endnu. Der er både mange penge og enorm prestige i at vinde kampen.

Hvornår spilles den?

Den spilles søndag kl. 21.00 i Lissabon. Det er samme sted, som semifinalerne og kvartfinalerne har været spillet.

Finalen skulle egentlig have været spillet for længe siden, ikke?

Jo, den var planlagt til maj måned, men så kom der en vis corona-pandemi, som skabte kaos, og som skubbede hele fodboldprogrammet.

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

Er der tilskuere?

Nej, det er der ikke. På grund af corona-pandemien skal der være så få mennesker til stede på stadion, som det er muligt – samtidig med, at det er forsvarligt at spille kampen. Hvis der kommer fans, kan der komme en kæmpe corona-bølge bagefter, og det er der ingen, der ønsker.

Hvem er i finalen`

Det er Bayern München og Paris Saint-Germain, som er henholdsvis tyske og franske mestre.

Det må du uddybe lidt mere…

Gerne. Bayern München er en gammel klub. Den er stiftet i 1900, og den vandt det tyske mesterskab første gang i 1932. Siden har de vundet mesterskabet 29 gange – heraf de sidste otte i træk.

Læs også: Breaking: Tidligere FCK-stjerne vil hjem – Klar til at sluge lønnedgang

Okay, er de så gode – eller er de andre tyske klubber bare dårlige?

Det er først og fremmest, fordi de selv er gode. Deres nærmeste konkurrenter er ikke dårlige, men de kan slet ikke følge med Bayern München.

Hvordan går det dem så, når de skal spille mod andre gode klubber i Europa?

De vil nok selv mene, at de har vundet for få titler. Bayern München har vundet Champions League fem gange, men tre af titlerne ligger tilbage i halvfjerdserne, hvor de havde et kanon-hold med bl.a. Franz Beckenbauer, Gerd Müller, Uli Hoeness, Sepp Maier og Karl-Heinz Rummenigge. Deres seneste sejr i Champions League ligger tilbage til 2013, hvor de slog deres tyske rivaler, Borussia Dortmund, i finalen.

Hvordan er de kommet i finalen i år?

På meget suveræn vis. Bayern München har vundet alle deres kampe i gruppespillet, og de har vundet ottendedelsfinalerne, kvartfinalen og semifinalen. Så de har vundet ti kampe og lavet 42 mål i de ti kampe. Så de er svære at have med at gøre. Specielt sejren i kvartfinalen over FC Barcelona på 8-2 var meget imponerende.

Wow, har Paris så overhovedet en chance?

Ja, Paris Saint-Germain er ikke chanceløse. Men det er en meget anderledes klub.

Hvordan?

Paris Saint-Germain blev først dannet i 1970 som en fusion af Paris FC og Stade Saint-Germain. Klubben er dermed en af de yngste i europæisk sammenhæng. Men de fylder 50 i år, så det vil være en kæmpe-fjer i hatten, hvis de vinder Champions League i deres jubilæums-år.

Fortæl lidt mere…

Okay. Mens Bayern München er ejet af klubbens medlemmer, så er Paris Saint-Germain ejet af Qatar Sports Investment. PSG – som de kaldes for nemheds skyld – vandt et mesterskab i firserne og et i halvfemserne, men de er først blevet store i de senere år, hvor de har vundet syv ud af de sidste otte franske mesterskaber. Og det er første gang, de er i en Champions League-finale.

Første gang?

Ja. De europæiske cup-turneringer er opfundet af en franskmand, Gabriel Hanot, tilbage i halvtredserne. Men de franske klubber har ikke været specielt succesfulde. Kun en gang tidligere er det sket, at en fransk klub har vundet Champions League. Det var Olympique Marseille i 1993. PSGs eneste triumf i Europa var en sejr i den for længst nedlagte Europa Cup for pokalvindere tilbage i 1996. Nå, ja, og så har de vundet TOTO Cup’en en gang. Det var en sommerturnering, der kun var lavet til ære for tipperne – og den er også nedlagt for mange år siden.

Kan erfaringen få en betydning i finalen?

Måske. Hvis det bliver tæt, må man sige, at Bayern München har den største finale-rutine af de to klubber. Det kan få en betydning i for eksempel en straffesparkskonkurrence.

Har PSG så været lige så suveræne i turneringen indtil videre, som Bayern har?

Nej, ikke helt. De var ganske vist ubesejrede i den indledende pulje, hvor Real Madrid ellers også var med. Men de tabte den ene af de to ottendedelsfinaler mod Borussia Dortmund, hvor det var mere med hiv og sving, at de gik videre. Og de var temmelig heldige med at vinde over Atalanta fra Italien i kvartfinalen. I semifinalen mod RB Leipzig var der til gengæld klasseforskel, og der vandt de jo så med 3-0.

Og ikke nær så mange mål som Bayern, vel?

Nej, men 25 mål i 10 kampe er også en del – og de har trods alt scoret i alle deres kampe. De har stærke spillere i offensiven som for eksempel Neymar, Kylian Mbappé og Angel di Maria.

Det har Bayern vel også?

Ja, først og fremmest Robert Lewandowski, som har scoret 15 mål indtil videre. Han lavede 34 mål i Bundesligaen i denne sæson, og et mål i snit i en af verdens bedste ligaer er godt nok vildt. Men også Serge Gnabry må nævnes. Han har lavet ni mål i turneringen, og hans solo-mål i semifinalen mod Lyon var helt utroligt (du kan se det på videoen øverst på siden).

Er det egentlig værd at spille på Bayern som vinder?

Onsidebetting giver 2,10 på Bayern som vinder efter ordinær tid, og det er et pænt odds, men det er alligevel i underkanten.

Hvorfor?

Bayern er favoritter, men PSG har også spillere, som kan gøre ondt på deres defensiv, som viste sprækker mod Lyon, der bestemt burde have scoret. Og sjovt nok er der endnu ingen af kampene i årets slutspil i hverken Europa League eller Champions League, der er endt uafgjort efter ordinær tid. Men denne her kunne godt gøre det. Det kunne sagtens ende med forlænget spilletdid og måske endda straffesparskonkurrence.

Men ikke efter 0-0, vel?

Det ville godt nok være en overraskelse. Mange Champions League-finaler er endt 0-0 eller 1-0, men med de offensive kræfter, der er på banen, er det simpelthen svært at forestille sig under to mål.

Men det har bookmakerne vel også taget højde for?

Ja, desværre. At spille på at begge hold scorer, er helt nede i odds 1,32, og det er ikke værd at spille på. Og det bliver ikke meget bedre, hvis vi spiller på antallet af mål. Det klassiske spil med over 2,5 mål honorerer de med odds 1,39. Vi skal op på mere end 3,5 mål, førend det er værd at gå efter. Det giver odds 2,0, og det bliver MIT spil.

Er fire mål ikke mange?

Jo, det er det, men hvis der er to hold, som kan gøre det i en Champions League-finale, så må det være de to hold her.

Hvad med udfaldspil?

Hvis man absolut vil spille på Bayern, skal man næsten gå efter, at de vinder, og at begge hold scorer. Det kan man få til odds 2,75. Ellers kan der også være værdi i at gå efter uafgjort efter ordinær tid med målscoring. Der er Onsidebetting oppe i odds 4,05.

Hvad med nogle af de dér navne som målscorer?

Det er også et forsøg værd. Robert Lewandowski som målscorer giver odds 1,60. Og når nu polakken har scoret 1,5 mål i snit i Champions League indtil videre, så kunne det godt friste. Kylian Mbappé giver odds 2,40, og der vil jeg nok hellere gå efter Neymar til odds 2,50. Han så skarp ud mod Leipzig, og han ser i det hele taget ud til at have fundet formen på det helt rette tidspunkt. Ham kan Bayern godt få besvær med.

Spilletidspunkt: Søndag kl. 21.00

Sådan sluttede de

Bayern München nummer 1 i Bundesligaen (V26 U4 T4)
Paris Saint-Germain nummer 1 i Ligue 1 (V22 U2 T3) – ligaen afblæst på grund af coronavirus

Bookmaker: Onsidebetting

Odds: Over 3,5 mål – odds 2,00

Indsats: 200 kroner

Mulig gevinst: 400 kroner

Overskud: 200 kroner

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top