The perfect guide to the casino

Oddsforslag: Manchester City slår sig igennem til semifinale – og holder målfest mod Lyon

Foto: Ritzau Scanpix

Oddsforslag: . Manchester City – Olympique Lyon – Manchester City vinder og over 2,5 mål

– Så er vi klar til den sidste kvartfinale i årets Champions League, og her er der en klar favorit i skikkelse af Manchester City, der møder Lyon fra Frankrig.

– Manchester City er i sin fjerde kvartfinale på fem sæsoner i Champions League. Det er dog kun lykkedes at komme i semifinalen ved en enkelt lejlighed, og det er aldrig lykkedes at vinde turneringen. Manchester City er irriterede over, at Liverpool rendte med Premier League-titlen, men omvendt var og er Champions League den højeste prioritet for klubben i denne sæson. De satte en streg under dette mål med dobbelt-sejren over Real Madrid i ottendedelsfinalen.

– Manchester City er ubesejrede i årets Champions League-turnering. De har vundet seks kampe og spillet to uafgjorte. Kun Bayern München har en bedre statistik.

– De forrige to sæsoners engelske mestre råder over en potent offensiv, der ikke alene scorede flest mål af alle i Premier League. De har også scoret 2,5 mål i gennemsnit i deres Champions League-kampe i denne sæson.

HOS ONSIDEBETTING FÅR DU DANMARKS MÅSKE BEDSTE VELKOMSTBONUS

– Lyon er på ingen måde en joke. De tvang Paris Saint-Germain ud i straffesparkskonkurrence i den franske ligapokal-finale, og de slog Juventus ud af Champions League. Men det var på reglen om udebanemål, og udebanemålet kom på straffespark.

– Den franske klub har kun vundet tre ud af otte kampe i Champions League i denne sæson, og de sluttede som nummer syv i den franske liga, der blev afblæst i foråret på grund af corona-pandemien.

– Lyon har scoret i syv ud af otte kampe i Champions League i denne sæson: Og da begge hold har scoret i de seneste seks Champions League-kampe for Manchester City, kunne det også friste at spille på, at Manchester City vinder og begge hold scorer. Det giver odds 2,35 hos Onsidebetting, men det udelukker omvendt, at Manchester City simpelthen løber fra modstanderne, der måske begynder at give op.

– Sejr til Manchester City giver beskedne odds 1,24, og mere end 2,5 mål giver heller ikke ret meget (1,47). Kombinationen giver til gengæld odds 1,84, og den giver vi gerne et skud.

Spilletidspunkt: Lørdag kl. 21.00

Sådan sluttede de

Manchester City nummer 2 i Premier League (V26 U3 T9)
Olympique Lyon nummer 7 i Ligue 1 (V11 U7 T10)

Bookmaker: Onsidebetting

Odds: 1,82

Indsats: 200 kroner

Mulig gevinst: 364 kroner

Overskud: 164 kroner

Regnskab for august: Indsats 1.900 kroner. Gevinst: 2.163,50 kroner

(På videoen øverst på siden kan du se Manchester City tæve Watford i Premier League).

SPIL MED PÅ KAMPEN HOS ONSIDEBETTING

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Onsidebetting. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

Scroll to Top