The perfect guide to the casino

Footy.dk søger skribenter med ansættelse hurtigst muligt

På footy.dk har vi travlt med at levere spændende nyheder til tusindvis af læsere hver dag, og derfor søger vi flere fodboldentusiastiske skribenter, der kan tiltræde med øjeblikkelig virkning.

Footy.dk er et voksende fodboldmedie, som hele tiden har brug for nye folk til at producere et væld af nyheder. Derfor sætter vi alle sejl ind efter at ansætte dygtige skribenter, der kan holde Footy.dk-flaget højt.

Som skribent kræver det, at du kan forpligte dig til mindst to eller tre vagter á tre timer per uge. Arbejdet udføres som udgangspunkt fra hjemmet, mens der er mulighed for at veksle arbejdstiderne mellem dag, aften og weekend.

Dine arbejdsopgaver vil primært bestå i at videreformidle såvel udenlandske som danske fodboldnyheder. Der vil dog også være mulighed for selv at komme i marken og snakke med fodboldspillere- og trænere per telefon eller på et Superliga-stadion.

 

Det er en fordel, men ikke et krav, at du er under uddannelse som journalist, og vi forventer, at du er stærk til at kommunikere, kan videreformidle nyheder hurtigt og skrive dem med en skarp- og nuanceret pen. Derudover er det også afgørende, at du brænder for fodbold og har en bred fodboldviden.

Der aflønnes efter antal timer.

Ansøgning og CV sendes hurtigst muligt til henrik@footy.dk  Med ansøgningen og CV’et vedhæftes også en fodboldartikel efter eget valg.

Skriv en kommentar

OVERSIGT

Scroll to Top