Medie: PSG klar med GIGANT-løn til Ronaldo - så meget vil han tjene om ugen

The perfect guide to the casino

Medie: PSG klar med GIGANT-løn til Ronaldo – så meget vil han tjene om ugen

Paris Saint Germain ser nu sit snit til at forsøge at lokke Cristiano Ronaldo til Paris. Det skal ske efter en dårlig sæsonstart for superstjernen, der samtidig erklæres i uoverensstemmelser med Rafa Benitez. Franskmændende står klar med en gigant-løn til portugiseren.

Cristiano Ronaldo har ellers mest været kædet sammen med sin tidligere klub, Manchester United. Men nu melder Paris Saint Germain sig på banen. I følge det engelske medie Daily Mirror, vil PSG tilbyde Ronaldo en løn der vil sikre ham 2,7 millioner kroner om ugen EFTER skat.

Dette vil svare til en løn på 5 millioner kroner om ugen i England, hvis Ronaldo skal have det samme udbetalt. Og det vil højst sandsynligt få engelske Manchester United til at kaste håndklædet i ringen, hvis man skal tro Daily Mirror.

Zlatan Ibrahimovic ser ud ti lat være en færdig mand hos PSG, eftersom kontrakten efter alt at dømme ikke bliver forlænget med PSG, og den udløber til sommer. Zlatan på 34 år får lige nu omkring 2,3 millioner kroner om ugen, men PSG er altså villige til at gå endnu højere op i pris for en ny superstjerne.

Daily Mirror skriver yderligere at PSG vil slå et slag for at Ronaldo vælger dem, da han allerede har prøvet lykken i England, men mangler at vise sit værd i Frankrig.

Mest læste på footy.dk

1. Voldsomt frækt galleri: Her er den 19-årige danske model, der dater Cristiano Ronaldo
2. Vanvittigt: Disse to brødre lever af odds – har vundet 4 millioner på halvandet år
3. ‘Fodboldtossen’ der smadrede Sverige-kampen i ’07: Her er jeg i dag
4. Brasiliansk stjerne: Det er min drøm at spille for Chelsea
5. Billede: Sådan ser der ud i VIP-logen på San Siro

Skriv en kommentar

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top