Medie: Brøndby har været i dialog med Manchester City-spiller

The perfect guide to the casino

Medie: Brøndby har været i dialog med Manchester City-spiller

De blå-gule fra Vestegnen leder ihærdigt efter en ny 6’er til midtbanen.

Det er efterhånden ingen hemmelighed, at Brøndby IF er på udkig efter en ny 6’er til midtbanen i sommerens transfervindue.

Klubbens fodbolddirektør, Carsten V. Jensen, har således tidligere udtalt, at det er en af de vigtigste positioner, som Brøndby skal forstærke sig på.

Derfor er der også blevet ledt med lys og lygte efter en spiller til netop denne position, og tidligere har den camerounske landsholdsspiller, Pierre Kunde Malong, har været oppe at vende på rygtebasis.

Han er dog ikke den eneste spiller, som CV har haft i kikkerten.

Ifølge Tipsbladet, så har Brøndby nemlig også været i dialog med Manchester City-spilleren Alex Robinson, der til dagligt slår sine folder for klubbens U23-hold.

Mediet skriver dog endvidere, at Brøndby har sat den mulighed på pause, da den engelske storklub angiveligt kræver en relativ stor pose penge for den 20-årige australske landsholdsspiller, der har begrænset erfaring med seniorfodbold.

Alex Robinson, der står noteret for to landskampe for Australiens A-landshold, har fortsat sin debut for Manchester Citys førstehold til gode.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top