The perfect guide to the casino

Mulig transferbombe på Vestegnen: Brøndby kædes sammen med landsholdsspiller

De blå-gule fra Vestegnen rykker tættere på endnu en forstærkning.

Transferrygterne på Vestegnen er mange i øjeblikket, hvor polske Mateusz Kowalczyk og svenske Leopold Wahlstedt meldes så godt som på plads.

De to unge og talentfulde spillere er dog ikke de eneste, som Carsten V. Jensen har i kikkerten.

Søndag aften afslørede Brøndbys fodbolddirektør, at der var et stort fokus på at hente en ny 6’er til klubben, og det kan altså ende med at blive en rutineret herre, der skal hjælpe med at forstærke Brøndbys midtbane.

Ifølge AfricaFoot, så har Brøndby midtbanespilleren Pierre Kunde Malong på blokken, og det er altså en mand med et ganske flot CV, der nu spøger i kulissen.

Den 28-årige midtbanekriger, der de sidste seks måneder har været udlejet til Bochum fra Olympiakos, står således noteret for 37 kampe for det camerounske landshold, hvoraf to af disse optrædener kom i hus under VM-slutrunden i Qatar.

Ifølge førnævnte medie, så har Pierre Kunde Malong dog nu fået besked på, at han ikke længere er en del af planerne i den græske storklub, hvilket åbner op for et skifte, da han har kontraktudløb med Olympiakos i sommeren 2024.

Der bliver ikke nævnt noget om en eventuel salgspris, men ifølge Transfermarkt.com, så vurderes Pierre Kunde Malong til at koste i omegnen af 1,7 millioner euro – svarende til cirka 12,5 millioner kroner.

Pierre Kunde Malong har foruden Olympiakos og Bochum også en fortid i La Liga-klubberne Atletico Madrid og Granada.

OVERSIGT

Scroll to Top