The perfect guide to the casino

37-årig Superliga-legende er langt fra færdig

Martin Spelmann er blevet 37 år og har kontraktudløb med Hvidovre IF til slutningen af denne sæson. Spelmann siger dog til footy.dk, at han er klar til at fortsætte karrieren i næste sæson.

Martin Spelmann kan skrive klubber som Brøndby og AGF på CV’et samt hele 311 kampe i den bedste række.

Nu er Spelmann en del af den nye Superliga-klub Hvidovre IF, men han er langt fra færdig.

Læs også: Dansk stjerne er utilfreds: Det må træneren forklare

Læs også: Tidligere Brøndby-profil vil slå Schmeichel af pinden

Superliga-legenden siger nemlig til footy.dk, at han har mod på meget mere.

– Jeg klager ikke. Jeg har det godt, og jeg føler mig ikke som det, der står i passet. Jeg er glad for at spille fodbold, og så længe man er det, er kun jer, der snakker om alderen, siger Martin Spelmann til footy.dk.

Åben for at blive

Hvidovre IF er gået over i et fuldssetup fra februar af, men det er ikke noget, der har skræmt Spelmann. Lige nu har Spelmann kontrakt med Hvidovre for resten af denne sæson.

– Det er noget, som vi kommer til at snakke om, når vi nærmer os. Der er andre ting, der er vigtigere. Der bliver masser af tid til det efter sæsonen.

– Vi skal nok få løst det. Jeg kommer i hvert fald ikke til at misse træninger, så jeg kan godt kombinere tingene, hvis det ender med det. Det ligger to måneder frem i tiden, og nu er der fokus på andre ting end den enkelte person.

Så er du åben for at blive i Hvidovre i næste sæson?

– Ja, bestemt. Så længe jeg har lyst til at spille fodbold, og kroppen har det godt, så er der ingen grund til at holde i forhold til det, man elsker og har lavet hele livet.

Superliga-legenden har været en del af Hvidovre IF siden sommeren 2021, og han har allerede fået store følelser for klubben.

– Klubben betyder ekstremt meget i forhold til den rejse, som vi har været på. Det har gjort det endnu mere unikt. At jeg tog klubben til oprykning og hele det omkring klubben og at være med til at gøre Hvidovre til en fuldtidsklub igen.

– Det var der nok ikke mange, der havde troet. Det er sindssygt fedt, og det gør det hele mere unikt. At man på så kort tid kan få så store følelser, er vildt og fascinerende. Jeg er jo fra Hvidovre, så det er min klub, så jeg kender alle folk på lægterne og i og omkring klubben. Det gør det sjovere, siger Martin Spelmann til footy.dk.

Lige nu er Hvidovre IF sidst med 11 point i Superligaen. Viborg venter på søndag i Superligaen.

Foto: Bo Amstrup/Boamstrup/Ritzau Scanpix

Læs også – Footy Eksklusivt med egne interviews: 

Legende kæmper for Superliga-overlevelse: Bliver pissefedt

Fra Superliga til stjerne i Asien: Min Instagram går amok

Lærte af Rommedahl i Brøndby: Ville gerne spille mere

Fra BIF- og FCK-stjerne til DK’s pizzakonge: ‘Vildt nok’

Dansker er på eventyr i New Zealand: De drikker lidt mere

OVERSIGT

Scroll to Top