The perfect guide to the casino

Legende kæmper for Superliga-overlevelse: Bliver pissefedt

Hvidovre IF er lige nu sidst i Superligaen, inden nedrykningsspillet går i gang. Footy.dk har talt med Hvidovre-profilen Martin Spelmann om de kommende strabadser i den bedste række. 

37-årige Martin Spelmann kan se tilbage på en flot karriere med hele 311 Superliga-kampe for klubber som Brøndby og AGF på CV’et.

Nu tørner Superliga-legenden ud for Hvidovre IF i den bedste række, men det har været en svær sæson for Vestegnsklubben.

Læs også: Dansk stjerne er utilfreds: Det må træneren forklare

Læs også: Tidligere Brøndby-profil vil slå Schmeichel af pinden

Klubben har nemlig blot fået skrabet 11 point sammen i 22 kampe, og lige nu har mandskabet hele 12 point op til Randers over stregen inden de ti kampe i nedrykningsspillet.

Footy.dk har talt med Spelmann om Hvidovres situation i Superligaen.

– Det bliver jo pissefedt. Det bliver mega-spændende. Det bliver ti finaler, som står for skud, og det er egentlig meget nemt. Vi skal vinde en helvedes masse fodboldkampe, hvis vi skal blive i Superligaen, siger Martin Spelmann til footy.dk.

Hvordan er humøret i truppen?

– Stemningen er god, specielt i forhold til hvordan vi har grebet det her år an på. Vi er kommet i gang efter nytår på en helt anden måde, hvor jeg føler, at vi har været rigtig, rigtig godt spillende. Der ligger mange flere point rundt om hjørnet.

– I det seneste år var der flere kampe, hvor det var en halvleg her og der og kendelser, der gik lidt imod os. I år føler jeg, at vi har spillet meget, meget bedre. Det har givet os en tro på, at der er mange point derude, hvis vi gør vores egne ting. Nu kigger vi ikke så meget på, hvem vi møder. Nu har vi lært, og det har taget noget tid, at vi er et dygtigt nok hold til at spille med her.

– Det er det vigtigste, at vi har bevist over for os selv, at vi kan være med. Jeg er ikke i tvivl om, at hvis vi rammer og fortsætter med at ramme den form, så er der nogle point, hvor det kan blive rigtig spændende.

Ikke for sent

Hvidovre-profilen mener, at klubben har skullet vænne sig til at spille i Superligaen, da det er noget væsentlig andet end NordicBet Liga-bold.

Spelmann har dog en stor tro på, at Hvidovre kommer til at klare skærene.

– Jeg tror, at det har handlet om, at vi har skullet lære det som klub og trup samt individuelt og finde ud af, at vi er gode nok til at slås med.

– Det er ikke for sent endnu, men det er et stort bjerg. Hvis man tager en kamp ad gangen, så kan vi bare vælge at gøre det færdigt selv. Den selvtillid har vi, og det har vi ud fra den opstart, som vi har haft med træningslejre og kampene, som vi har startet ud med, siger Hvidovre-profilen til footy.dk.

Spelmann har lige nu kontrakt med Hvidovre til sommeren 2024.

I denne sæson står profilen noteret for 19 Superliga-kampe for Hvidovre IF.

Hvidovre skal en tur til Viborg i den første kamp i nedrykningsspillet søndag 31. marts.

Foto: Bo Amstrup/Boamstrup/Ritzau Scanpix

Læs også – Footy Eksklusivt med egne interviews: 

Fra Superliga til stjerne i Asien: Min Instagram går amok

Lærte af Rommedahl i Brøndby: Ville gerne spille mere

Fra BIF- og FCK-stjerne til DK’s pizzakonge: ‘Vildt nok’

Dansker er på eventyr i New Zealand: De drikker lidt mere

Tidl. BIF’er overvejede karrierestop: Det var så galt

OVERSIGT

Scroll to Top