The perfect guide to the casino

SL-legende vader i succes: Store trænerambitioner

Den tidligere Superliga-profil Mikkel Thygesen fortæller til footy.dk, at han har store trænerambitioner. Lige nu har han stor succes i FC Roskilde.

FC Roskilde skal snart i aktion i forårssæsonen i 2. division, hvor mandskabet lige nu indtager en imponerende andenplads.

Manden med taktstokken er den tidligere Superliga-profil Mikkel Thygesen, og han glæder sig over sin egen og holdets succes.

Ambitioner er dog større angående fremtiden, fortæller Thygesen i et interview med footy.dk.

– Det har været rigtig interessant og udviklende. Det er første gang, at jeg er cheftræner, men heldigvis har jeg noget rigtig god og værdifuld erfaring fra Helsingør og som spiller.

– Det er ikke sådan, at jeg har stået på bar bund, men der har været nogle elementer af trænerfaget, eksempelvis hvor meget ledelsen der er. Det har måske overrasket mig lidt, siger Mikkel Thygesen til footy.dk.

Har succesen givet dig blod på tanden efter mere?

– Jeg har ekstremt høje ambitioner på egne vegne og klubben. På egne vegne vil jeg træne på højst muligt niveau, når tiden er det til.

– Jeg går efter mine ambitioner og mål, og jeg er et rigtig godt sted i Roskilde i forhold til min karriere.

– Jeg er super glad, hvor jeg er, men jeg har selvfølgelig en drøm og en ambition om at komme op på højst muligt niveau.

Læs også: Profil i Brøndby: Nu har han kæmpe trænersucces

Rigtig god tid i Brøndby

Mikkel Thygesen nåede at være i en del af forskellige klubber som spiller. En af dem var Brøndby, som Thygesen tørnede ud for fra sommeren 2011 til februar 2015.

Roskilde-træneren fortæller, at han stadig har et super forhold til Vestegnsklubben.

– Jeg havde en rigtig god tid i Brøndby, og jeg er stadig velkommen i Brøndby, så det er et sted, som jeg stadig besøger, men jeg har haft en rigtig god tid i mange af mine tidligere klubber.

Læs også: Retur til Brøndby? Bestemt ikke uinteressant

– Jeg har aldrig smækket med døren, uanset om det har været klubben eller mit valg. Jeg har mange gode venner rundt 0mkring, siger Roskilde-chefen til footy.dk.

FC Roskilde møder Middelfart lørdag 9. marts, og lige nu har Roskilde-klubben 11 point op til Esbjerg i toppen af rækken.

39-årige Mikkel Thygesen nåede at spille hele 323 Superliga-kampe med 49 mål og 44 oplæg til følge.

Foto: FC Roskilde

Læs også – Footy Eksklusivt med egne interviews: 

Røg ud i kulden i Brøndby: Kan blive profil i 3. div.

Retur til Brøndby? Bestemt ikke uinteressant

FCK-legende inden City-brag: Jeg er stolt

Kæmpe sensation: Kun noget Brøndby oplever

Profil i Brøndby: Nu har han kæmpe trænersucces

OVERSIGT

Scroll to Top