The perfect guide to the casino

Footy.dk i Italien: Storspillende Frendrup drømmer om EM

Footy.dk har været i Italien for at snakke med Genoa-danskeren Morten Frendrup om de store drømme for fremtiden.

Af Kenneth Hansen

(Footy.dk i Italien):

Morten Frendrup drømmer stort.

Dags dato står han noteret for nul minutter på A-landsholdet, men debuten har allerede været tæt på. Frendrup håber dog på, at den gode form hos Genoa kan føre til nye chancer i den rød/hvide trøje i nærmeste fremtid.

– Det er en kæmpe drengedrøm at komme med på landsholdet. Ingen tvivl om det. Det ville være en stor ære at repræsentere sit land. Og jeg har jo også været udtaget før, men der måtte jeg desværre melde afbud grundet sygdom.

– Lige nu fokuserer jeg på at præstere så godt som muligt for Genoa. Weekend efter weekend. Og så håbe på, at det er nok til at komme i betragtning. Jeg er dog også godt klar over, at konkurrencen på midtbanen er enorm hård og at der er mange om buddet, siger Morten Frendrup til footy.dk.

Læs også: Footy.dk i Italien: Frendrup har vendt svær periode til succes

Frendrup blev udtaget som erstatning for en skadet Christian Nørgaard efter 2-1-sejren over Slovenien i november måned. Et resultat, der endegyldigt sikrede Danmark en billet til sommerens EM-slutrunde i Tyskland. Feber i kroppen afholdte ham dog fra at debutere for Kasper Hjulmand et par dage senere i Belfast.

– Det ærgrer jeg mig da over. Men forhåbentlig kommer chancen igen. Jeg vil gøre alt hvad der står i min magt for at komme med til EM til sommer. Velvidende om, at det bliver svært, afslutter Genoa-spilleren.

Læs også: Footy.dk i Italien: Frendrup topper lister i Serie A

OVERSIGT

Scroll to Top