The perfect guide to the casino

Footy.dk i Italien: Frendrup topper lister i Serie A

Footy.dk har været i Italien for at snakke med Genoa-danskeren Morten Frendrup om livet i Italien.

Af Kenneth Hansen

(Footy.dk i Italien):

Morten Frendrup brager derudad i Genoa efter en svær start i Italien.

Efter 37 kampe og to mål i den næstbedste række var Frendrup og Genoa klar til en tørn i Serie A denne sommer. Og denne gang, via et par trænerskifter, med danskeren i en mere fasttømret og fremtrædende rolle på mandskabet i rødt og blåt.

– Jeg har fundet min plads på holdet i langt højere grad. Jeg spiller samme plads meget oftere, og for sådan en spiller som mig handler det meget om at spille hver gang for at opbygge en rytme, siger Frendrup til footy.dk.

Og rytmen lader han til at have fundet, den gode Morten Frendrup.

På flere statistiksider florerer danskerens navn øverst på listerne, når det kommer til kategorier som flest vundne dueller, flest bolderobringer og flest succesfulde tacklinger. Det er ikke gået ubemærket hen. Hverken hos ham selv eller hos en række af topklubberne i det store udland.

– Selvfølgelig er jeg stødt på tallene. Og selvfølgelig har det nået at gøre med, at jeg har været her i længere tid og kender spillet lidt bedre. Og så har vi som hold lært at forsvare og organisere os meget bedre. Det kommer mig til gode i sidste ende, fortæller midtbanespilleren, der i løbet af denne sæson har været kædet sammen med storklubber som Liverpool og nogle fra toppen af Serie A.

Han har dog umiddelbart ikke travlt med at komme væk fra havnebyen, som han stortrives i.

– Jeg føler mig godt tilpas og mig og min kæreste bor et godt sted. Genoa er en speciel by og en speciel klub. Man mærker det hver dag, når man kører ind af porten. Det er Italiens ældste klub, og man bliver mindet om klubbens historie hver dag, du er her.

– Jeg synes, holdet udvikler sig i en meget positiv retning, og vi tager nogle pæne skridt i øjeblikket og bliver bedre og bedre.

– Det er helt klart den bedst sammensatte trup, vi har i øjeblikket i løbet af de to år, jeg har været her. Og vi sigter allerede højere end en placering midt i rækken, siger han til footy.dk.

Læs også: Footy.dk i Italien: Frendrup har vendt svær periode til succes

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top