Tragisk nyhed: 1. divisionskamp aflyst - Tilskuer død på stadion

The perfect guide to the casino

Tragisk nyhed: 1. divisionskamp aflyst – Tilskuer død på stadion

Tragiske omstændigheder har medført, at fredagens kamp mellem FC Helsingør og Næstved er aflyst.

Der var lagt op til en festlig fodboldaften, da FC Helsingør fredag aften tog imod Næstved på hjemmebane, men kampen nåede altså ikke ud i 90 minutter, da tragiske omstændigheder gjorde, at kampen undervejs blev aflyst.

Således skriver Helsingør Dagblad, at en tilskuer til 1. divisionskampen faldt død om som følge af, hvad der højst sandsynligt var et hjertestop.

Avisen skriver endvidere, at både reddere og læger kæmpede for at redde mandens liv i omkring 15 minutter, men mandens liv stod desværre ikke til at redde.

– I sådanne situationer er fodbold jo så uendeligt ligegyldigt, og det eneste rigtige at gøre i den situation er selvfølgelig at aflyse kampen. Det er enormt trist, siger FC Helsingørs bestyrelsesformand, Finn Moseholm, til Helsingør Dagblad.

Jesper Teslak-Larsen, der er pressekoordinator i FC Helsingør, fortæller endvidere til Ekstra Bladet, at det var dommerens beslutning at aflyse kampen, der altså ikke bliver spillet færdig fredag aften.

– Kampen er blevet aflyst, og det er dommeren, der har truffet beslutningen. Der har været sket en hændelse heroppe med et ildebefindende, siger Teslak-Larsen, der også fortæller, at folk i og omkring klubben selvfølgelig er påvirket af den tragiske hændelse.

– Det er meget forskelligt, hvordan vi har det. Lige nu er stemningen trykket. Det ville være mærkeligt andet, siger han.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top