Guds hånd: Verdens dårligste dommerpræstation

The perfect guide to the casino

Guds hånd: Verdens dårligste dommerpræstation

Maradonas mål med hånden mod England i kvartfinalen ved VM i Mexico i 1986 er kåret som verdens dårligste dommerpræstation i historien. Den argentinske superstjerne, der var VM-slutrundens helt store spiller og førte sit land til VM-titlen, erklærede bagefter, at det var Guds hånd, der havde skaffet sydamerikanerne det afgørende mål.

Kvartfinalens tunesiske dommer, Ali Bin Nasser, så hverken Guds eller Maradonas hånd på bolden, og det har nu skaffet ham prædikatet verdens dårligste dommerpræstation i en afstemning, arrangeret af Samsung UK, hvor 2000 fodboldfans deltog. 37 procent stemte på Maradonas mål.

Nummer to i afstemningen blev Frank Lampards underkendte mål for England mod Tyskland ved VM i Sydafrika i 2010. Tv-billeder afslørede bagefter, at bolden var et pænt stykke over målstregen. 33 procent stemte på den afgørelse.

28 procent stemte på franske Thierry Henrys håndbold-assist i en play off-kamp til VM i 2010. Målet sendte Irland ud af turneringen. Den fejlkendelse opnåede en tredjeplads.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top