The perfect guide to the casino

Tidligere medspiller afslører: Ronaldo hadede træningen i Manchester United

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Cristiano Ronaldo var ikke glad, da han ikke længere kunne få frispark ved træningen i Manchester United.

Det er svært at tage bolden fra Cristiano Ronaldo uden at begå fripark. Det fandt medspillerne i Manchester United hurtigt ud af, men så blev reglerne til træning ændret.

Beslutningen kom, da den tidligere Rangers-manager, Walter Smith, i 2004 blev assistent for Sir Alex Ferguson. Han indførte, at der ikke var noget, der hed frispark til træning.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

Det er ikke så ualmindeligt i professionelle klubber at spille uden frispark til træning. Til gengæld er det så forbudt at tackle bagfra, for så kan den boldførende spiller ikke gardere sig.

– Til at begynde med hadede Ronaldo reglen om, at han ikke kunne få frispark. Men den gjorde ham til en bedre spiller, fordi han var nødt til at flytte sig hurtigere og træffe hurtigere beslutninger, siger Darren Fletcher ifølge britiske Metro.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

– Han fik noget kritik i starten af sin karriere fra medspillerne i omklædningsrummet, fordi han varmede bolden for meget, og fordi han ikke altid traf de rigtige beslutninger, afslører skotten.

– Men han var en fænomenal spiller, og man kunne mærke på ham, at han gik så målrettet efter at blive den bedste i verden, som han også blev. Han var for eksempel den første spiller, der ansatte sin egen personlige kok, siger Darren Fletcher.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top