The perfect guide to the casino

Ny AaB-boss slog til: Brøndby går glip af norsk stortalent

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Den nytiltrådte AaB-boss, Inge André Olsen, sørgede med sin sidste handling i Stabæk for, at Brøndby gik glip af stortalentet Kaloyan Kostadinov.

Brøndby havde sammen med flere norske klubber fulgt 17-årige Kaloyan Kostadinov, da han var med sin klub, Sandnes Ulf, på træningslejr på La Mange i Spanien.

Men det blev Stabæk, der endte med hans underskrift.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

Stabæk havde indtil for nylig som sportschef Inge André Olsen, der i denne uge tiltrådte sit nye job som sportsdirektør i AaB.

– Jeg er glad for, at Stabæk holdt fast i interessen. Det er en klub, som udvikler talenter, og som bruger unge spillere, siger Kaloyan Kostadinov til norske Aftenposten.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

Kaloyan Kostadinov er født i Bulgarien, men han kom til Norge med sine forældre i 2011. Det er meningen, at Stabæk lejer ham ud i de første måneder til Sandnes Ulf, der spiller i den næstbedste norske række. Kaloyan Kostadinov fylder 18 i juli, og herefter skifter han til Stabæk, der har betalt en million norske kroner i overgangssum – men Sandnes Ulf har sikret sig procenter i tilfælde af videresalg.
¨
– Jeg håber, jeg kommer til at spille i Eliteserien (den øverste norske række, red.), siger midtbanespilleren.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top