Lørdagens rygtebørs

The perfect guide to the casino

Lørdagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: L’Equipe: Liverpool har sat jagten ind på franskmand


Her har du lørdagens rygtebørs

Der er mange rygter om Paul Pogba i disse dage. Et af dem går på, at Manchester United er trætte af den ofte skadede midtbanestejrne og vil skibe ham af til Real Madrid, hvis træner Zinédine Zidane er meget ivrig efter at få fat i sin franske landsmand. En del af handlen skal så være, at den tyske midtbanespiller, Toni Kroos, tager den anden vej. The Sun har mere om den sag.

Et andet rygte om Manchester United går på, at det er de engelske midtbanespillere, James Maddison i Leicester og Jack Grealish i Aston Villa, som er klubbens højeste prioritet. Den sag har THe Independent lavet en større artikel om.

Læs også: Hobro-stjerne nærmer sig stort Superliga-skifte

Chelsea er gået ind i jagten på angriberen Dani Olmo, som FC Barcelona ellers har budt på. Ifølge Daily Express har klubben haft kig på den 21-årige spanier i månedsvis, og de skal dermed konkurrere med de spanske mestre, som har lagt et bud ud på deres tidligere spiller, der netop nu spiller i kroatiske Dinamo Zagreb. Selv sige U21-europamesteren, at han gerne vil tilbage til sin moderklub for at forbedre sine chancer for at komme med til sommerens EM-slutrunde ‘og for at lære af Messi’.

Manchester City er ifølge sportsmole interesserede i Tammy Abraham. Den 22-årige Chelsea-angriber har virkelig fået sit gennembrud i denne sæson, men han har tøvet med at skrive under på en forlængelse af sin kontrakt, fordi den lænforhøjelse, som klubben har tilbudt, i hans øjne ikke er stor nok.

Læs også: Sparket ud af FCK: Dét skal Bendtner nu

Chelsea har ifølge franske footmercato fået afslag på at købe Moussa Dembélé fra Olympique Lyon. De blå fra London skal have budt 40 millioner euro (300 millioner kr.), og det vil være et godt overskud for franskmændene, som selv betalte 22 millioner euro for den nu 23-årige angriber til skotske Celtic i sommeren 2018, men de vil ikke af med ham, og dermed kan Manchester United også indstille jagten. Moussa Dembélé må endelig ikke forveksles med den tidligere Tottenham-spiller, Mousa Dembélé. Den belgiske midtbanespiller slår nu sine folder i kinesisk fodbold.

Arsenal fører kapløbet om at sikre sig den tyrkiske forsvarer. Merih Demiral, fra Juventus. Det skriver The Sun med tyrkiske Fotomac som kilde. London-klubben håber, at et bud på 50 millioner euro (375 millioner kr.) i overgangssum vil kunne slå bud fra rivalerne engelske Manchester United, tyske Schalke 04, italienske AC Milan og spanske Atlético Madrid.

Den nu tidligere engelske landsholdsspiller, Jack Rodwell, har tegnet en kontrakt med Sheffield United, der som oprykker har gjort det overraskende godt i Premier League. Han har været klubløs, siden han forlod Blackburn i sommer, men han har holdt formen ved lige hos sin nye klub. Ifølge Skysports gælder kontrakten for resten af sæsonen. Den nu 28-årige midtbanespiller spillede tre landskampe fra 2011-13.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top