Åh nej... Fie Laursen er havnet i endnu en shitstorm - Her er den vanvittige årsag

The perfect guide to the casino

Åh nej… Fie Laursen er havnet i endnu en shitstorm – Her er den vanvittige årsag

Den skandaleramte kendis er endnu engang havnet i vælten.

Det er ikke mange dage siden, at Fie Laursen kunne offentliggøre en stor nyhed, som hun kaldte for sin største drøm. Hun havde i samarbejde med den aarhusianske sexshop, Tys Tys, lavet sin egen pocket pussy.

– Efter jeg for tre år siden kom ind i voksenindustrien, har jeg haft den her store drøm om at lave min egen kitty in a box. Kvinder har så meget legetøj og så mange ting, men alle de mænd, der følger mig, har spurgt mig i tre år, om jeg ikke godt kunne lave min egen, og det har jeg gjort nu. Det var en proces altså at skulle støbe sin egen mis, men også en mega nice oplevelse, lød det fra Fie Laursen i forbindelse med den store nyhed.

Tys Tys gjorde også deres for at promovere Fie Laursens pocket pussy i bedste stil på virksomhedens hjemmeside, hvor de skrev følgende om produktet.

– Ønsker du at opleve en ekstraordinær og fræk tilfredsstillelse af Fie Laursen? Så er Fie Laursen Original Pocket Pussy Masturbator, det ultimative valg for dig! Med hver bevægelse får du en autentisk stimulering, der vil give dig en intens onanioplevelse. Den indvendige struktur er formet med bløde dupper, som giver en stram indre følelse af Fie, lød det således fra Tys-tys.dk i produktbeskrivelsen.

Nu er både Fie Laursen og Tys Tys dog havnet i en særdeles uheldig episode, for ifølge Realityportalens oplysninger, så er begge parter blevet anmeldt til forbrugerombudsmanden.

Det skyldes, at man flere steder på nettet har fundet et produkt, der umiddelbart er fuldstændig identisk med Fie Laursens påståede personlige pocket pussy.

I kølvandet på beskyldningerne om falsk markedsføring har Tys Tys fjernet Fie Laursens pocket pussy fra deres hjemmeside, mens den danske kendis ligeledes har slettet alle opslag omhandlende produktet på sine sociale medier.

Mest læste på footy Entertainment.

1. Rikke Gøransson er iskold: Flasher brysterne i fitnesscentret
2. UPS! 25-årige Tessa viser lidt for meget af silikonekasserne frem
3. CL-baneløberens vilde fortid: Løfter op i trøjen og viser ALT frem 4. Helt skørt: Fie Laursen viser sig frem i fuldstændig sindssygt outfit
5.Forbudt for børn: Christel Trubka viser sig frem i vildt fastelavns-kostume

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top