Real Madrid får revanche - og du får penge

The perfect guide to the casino

Real Madrid får revanche – og du får penge

Foto: Ritzau Scanpix


Real Madrid tager sejren mod Paris Saint-Germain, der allerede er gået videre i Champions League. .

I første runde af denne sæsons Champions League tabte Real Madrid hele 0-3 ude mod Paris Saint-Germain, men siden er der sket nogle ting, der antyder, at det bliver noget andet, når de to hold mødes tirsdag aften i Madrid.

Dels er der så småt kommet skik på Real Madrids hold. Zinédine Zidanes tropper har vundet fem ud af de seneste seks kampe i alle turneringer – heraf de seneste tre på stribe.

SPILLER DU MED PÅ KAMPEN?

Dels betyder motivation en del i fodbold. Og her er Real Madrids motivation størst.

Paris Saint-Germain har gjort rent bord i Champions League og er allerede sikre på at gå videre til ottendedelsfinalerne til foråret. Real Madrid kan også sikre sig videre deltagelse, hvis det lykkes at vinde kampen tirsdag aften.

FÅ DE BEDSTE ODDS PÅ KAMPEN LIGE HER

Paris Saint-Germains største motivation for at tage point er måske, at holdet så vil være sikre på puljens førsteplads, som kan give en nemmere modstander i ottendedelsfinalen – og i hvert fald hjemmebane i anden kamp. Men det kan de franske mestre også sikre sig i den sidste Champions League-gruppekamp hjemme mod Galatasaray, som til den tid ikke længere kan gå videre i Champions League.

På Betfair kan du i skrivende stund købe et odds på Real Madrid-sejr til 2,3. Det er en pæn betaling – alt taget i betragtning.

Du kan købe dine odds på Betfair ved at klikke HER

Du kan oprette en konto lige her, og få op mod 1.500 kr. i gratis spil.

OPRET DIG HOS BETFAIRS SPILLEBØRS LIGE HER

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Betfair eller på deres spillebørs lige her. Du kan også få op til 1.500,00 kr. i gratis spil ved at tilmelde dig her. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top