Manchester City-talentet gik amok over kvindelig fodboldreporter: Nu skal hun giftes

The perfect guide to the casino

Manchester City-talentet gik amok over kvindelig fodboldreporter: Nu skal hun giftes

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt



For anden gang blev det fanget på kamera, da Manchester City-talentet Oleksandr Zinchenko glædeligt fejrede en ukrainsk sejr med den smukke reporter Vlada Sedan.

Flere måneder tilbage, da Ukraine vandt en vigtig kvalifikationskamp, valgte Oleksandr Zinchenko at kysse reporteren på kinden efter interviewet, og her blev Vlada Sedan noget pinligt berørt, og måtte holde noget for hovedet. Dengang kom det dog frem, at Zinchenko og Sedan har kendt hinanden i mange år, og derfor blev der spekuleret i, om de var kærester på det tidspunkt.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Da Zinchenko så fejrede, at EM billetten var hjemme for Ukraine, kom Sedan og City-spilleren endnu en gang i fokus, og selvom de har prøvet at holde det hemmeligt, så skulle det stå klart, at de var et par. Selvom de var venner, så har de i flere omgange delt ting med hinanden på Instagram, som mere eller mindre bekræftede, at de var et par.

Nu er det så kommet frem, at Oleksandr Zinchenko har friet til TV-reporteren Vlada Sedan, og at de nu skal giftes. Det er på begge Instagram-profiler, at de bekræfter dette.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Det er selvfølgelig sket med ukrainske landsholdstrøjer på, og på et fodboldstadion.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

bet365

Scroll to Top