The perfect guide to the casino

GAVE-odds: Sådan vinder du kassen på FC København – Galatasaray

Kamp: FC København – Galatasaray
Spilforslag: Dobbeltchance: FC København eller uafgjort

Odds: 1,5

Bonus info: Se kampen live på Bet365 – hvis du skriver dig op i dag

Tilmeld dig Bet365 i dag 

 

Følg spilforslaget hos Bet365 her >>

 

Der er lagt i kakkelovnen til et brag af en kamp, når FC København tirsdag aften tager imod Galatasaray hjemme i Parken.

Her har Jacob Neestrups mandskab mulighed for at spille sig videre i 1/8-finalen i Champions League, og der er dermed en masse på spil for løverne fra hovedstaden.

FC København kan endda selv afgøre deres Champions League-skæbne, da de i øjeblikket indtager andenpladsen i gruppen, og de kan dermed spille sig videre med en sejr eller et uafgjort resultat, afhængig af, hvordan kampen mellem Manchester United og Bayern München forløber sig.

FC København har allerede vist, at de sagtens kan være med på den helt store hylde, og de har således spillet helt lige op med deres modstandere i samtlige af deres fem kampe i Champions League hidtil.

I løvernes seneste opgør mod Galatasaray var de sågar tæt på at nappe tre point, og kun et rødt kort til Elias Jelert satte en stopper for dette.

Med den kæmpemæssige motivation, som der alt andet lige må være for FC København til aftenens kamp, så tror vi derfor også på, at de nok skal lykkedes med at tilkæmpe sig minimum et point.

Derfor lyder vores spilforslag også som følgende:
Spilforslag: Dobbeltchance: FC København eller uafgjort
Odds: 1,5
Udbyder: Bet365

 

Følg spilforslaget hos Bet365 her >>

 

OVERSIGT

Scroll to Top