The perfect guide to the casino

Guldodds: Sådan vinder du kassen på Galatasaray – FC København

Kamp: Galatasaray – FC København
Spilforslag: Over 2,5 mål

Odds: 1,72

Bonus info: Se kampen live på Bet365 – hvis du skriver dig op i dag

Tilmeld dig Bet365 i dag 

 

Følg spilforslaget hos Bet365 her >>

 

Der er lagt op til et brag af en kamp, når FC København onsdag aften gæster Rams Park i Istanbul, hvor årets første gruppespilskamp i Champions League venter for Jacob Neestrups mandskab.

Her kan løverne fra hovedstaden se frem til at lande i lidt af en heksekedel, da den tyrkiske storklub er kendt for deres passionerede fanskare, der i den grad formår at lave larm på lægterne.

Mangler du et spilforslag til aftenens kamp, så er det værd at kigge på antallet af mål, som der bliver scoret i kampen.

Galatasaray havde således store problemer mod Molde i den afgørende kvalifikationskamp til Champions League-gruppespillet, og tyrkerne måtte således inkassere tre mål over de to kvalkampe.

Det lykkedes dem dog selv at komme på måltavlen fem gange, og med navne som Icardi, Mertens og Wilfried Zaha i offensiven, så er det bestemt heller ikke utænkeligt, at de finder vej til netmaskerne i aftenens kamp mod Løverne fra hovedstaden.

Samtidig er defensiven hos Galatasaray noget vaklende, og med tanke på, at FC København aldrig har haft bredere trup og mere kvalitet på den sidste tredjedel af banen, end de har nu, så kunne det altså godt tyde på, at netmaskerne kommer til at blafre flere gange i aftenens kamp.

Derfor lyder vores spilforslag også som følgende:
Spilforslag: Over 2,5 mål
Odds: 1,72
Udbyder: Bet365

Ønsker du i øvrigt at læse en længere optakt til kampen, hvor der bliver gået i dybden med de to holds formkurve, og hvor potentielle startopstillinger ligeledes fremgår, så kan du finde en artikel om netop det lige her.

 

Følg spilforslaget hos Bet365 her >>

 

OVERSIGT

Scroll to Top