Glad Nicolai Vallys: Brøndby var en no-brainer for mig

The perfect guide to the casino

Glad Nicolai Vallys: Brøndby var en no-brainer for mig

Den nyslåede Brøndby-spiller Nicolai Vallys fortæller, at han aldrig var i tvivl om at skifte til Brøndby.

Det kom som en overraskelse, da Brøndby sent i går aftes præsenterede Vallys. Det så længe ud til, at Vallys skulle vælge mellem at blive i Silkeborg eller skifte til FC København, men Brøndby overhalede altså ærkerivalerne i sidste øjeblik.

Nu fortæller Nicolai Vallys så, hvorfor han valgte de gule og blå fra Vestegnen som sin næste klub.

– Jeg har hele tiden sagt, at det skulle være noget enormt fedt og hele pakken, hvis jeg skulle væk fra Silkeborg. Det skulle være Brøndby fordi, at det var det skridt, jeg så som det rigtig. Det var den mulighed og klub, som ville mig allermest, siger han til Bold.dk.

Vallys kaldte tilbage i maj FCK for en “monsterfed mulighed”, og hans erklærede kærlighed til Østerbro-klubben har da også allerede gjort mange Brøndby-fans utilfredse.

På trods af sit fanmæssige tilhørsforhold lader Vallys til at være rigtig glad for sit skifte. Han fortæller, at transferen først for alvor tog fart onsdag, og at han ikke var i tvivl om at skifte.

– Jeg ser det her som et kæmpe skridt op i min karriere. Det er et skridt, jeg er enormt stolt af. Der er selvfølgelig nogle fede kampe, jeg kommer til at gå glip af i Silkeborg, og det er ingen hemmelighed, jeg gerne ville have været med til dem, men det her var alligevel en no-brainer for mig, fortæller han.

Nicolai Vallys har fået en fire-årig kontrakt i Brøndby, hvor han fremover skal spille i nummer syv.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top