Transfernyt på Vestegnen: Dansk klub henter Brøndby-spiller

The perfect guide to the casino

Transfernyt på Vestegnen: Dansk klub henter Brøndby-spiller

Der er gang i den på Vestegnen i øjeblikket.

Brøndby IF gjorde ikke meget væsen af sig i starten af sommerens transfervindue, men nu begynder der altså at ske noget på den front.

For nylig kunne de blå-gule fra Vestegnen således præsentere den unge polak, Mateusz Kowalczyk, mens den unge japaner, Yuito Suzuki, ligeledes skulle være på vej til klubben.

Den historie kan du læse mere om her.
Spillerindkøbene medfører dog også, at der samtidig skal ryddes ud i truppen, og ifølge B.T, så vinker Brøndby nu farvel til 19-årige Marinus Larsen.

Ifølge avisen, så skifter den talentfulde midtbanespiller nemlig til AC Horsens, hvor han forventes at skrive under på en tre-årig aftale, når han efter alt at dømme består det obligatoriske lægetjek, som han skal gennemgå i løbet af mandagen.

Brøndby modtager ikke nogen transfersum for Marinus Larsen, da han har mindre end seks måneder tilbage af sin nuværende kontrakt, men til gengæld har de blå-gule sikret sig en videresalgsklausul og en tilbagekøbsklausul i forbindelse med aftalen.

Marinus Larsen blev rykket op på Brøndbys førstehold sidste sommer, men han nåede altså aldrig at få debut for førsteholdet.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top