Opsigtsvækkende transfer på Vestegnen: Brøndby henter offensivspiller

The perfect guide to the casino

Opsigtsvækkende transfer på Vestegnen: Brøndby henter offensivspiller

De blå-gule fra Vestegnen nærmer sig endnu en spiller til offensiven.

Brøndby IF kunne for nylig præsentere den polske offensivspiller, Mateusz Kowalczyk, som ny mand i klubben, men nu har Carsten V. Jensen endnu engang været i spil på transfermarkedet for at styrke offensiven.

Ifølge den japanske avis, Hochi Sports, så henter Brøndby nemlig den japanske offensivspiller, Yuito Suzuki, der til dagligt slår sine folder i Shimizu S-Pulse, som spiller i Japans næstbedste fodboldrække.

Der bliver ikke oplyst noget om overgangssummen for 21-årige Yuito Suzuki, der i sidste sæson var udlejet til franske Strasbourg, hvor han fik tre optrædener med et enkelt mål til følge, men skiftet skulle angiveligt være mere eller mindre på plads, da Suzuki har accepteret Brøndbys kontraktudspil.

Det anerkendte medie, Transfermarkt.com, vurderer Yuito Suzuki til at have en markedsværdi på 600.000 euro – svarende til knap 4,5 millioner danske kroner.

Yuito Suzuki, der har sin forcer som offensiv midtbanespiller eller angriber, står noteret for 96 kampe for Shimizu S-Pulse med syv mål og fem oplæg til følge.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top