The perfect guide to the casino

Schmeichel er blevet rygtet til Brøndby: Nu reagerer CV med kryptisk svar

Målmandsrygterne er mange på Vestegnen i disse dage.

Det er kun en uge siden, at Mads Hermansen endegyldigt forlod Brøndby i jagten på et udlandseventyr i den engelske klub Leicester, men siden da har spekulationerne omkring målmandsposten på Vestegnen været mange.

Her lignende Viborg-målmanden Lucas Lund i lang tid den varmeste bejler, men efter flere bud fra Brøndby kollapsede de to Superliga-klubbers forhandlinger angiveligt.

Siden da er Brøndby også blevet sat i forbindelse med den svenske målmand Leopold Wahlstedt, men den helt store transferbombe, der spøger i kulissen, er Kasper Schmeichels mulige skifte til Vestegnen.

Den historie kan du læse mere om her.

De mange målmandsrygter blev Carsten V. Jensen også spurgt ind til i Viaplay-studiet forud for søndagens kamp mod Silkeborg, og her ville han altså ikke svare på, hvorvidt der havde været kontakt med den danske landsholdsstjerne eller nogle af de to andre kandidater.

– Jeg vil ikke sige noget om, hvem vi har været i dialog med, og hvem vi ikke har. Men det er jo fine navne, du nævner, og de kunne alle tre nok godt stå i Brøndby, hvis det var, lød svaret fra ‘CV’, der også bliver spurgt ind til, hvorvidt han ville undersøge Schmeichel-muligheden lidt nærmere end Lund og Wahlstedt, hvis der var en reel chance for at hente ham.

– Igen synes jeg ikke, at det er rigtigt at begynde at kommentere på navne. Men Schmeichel er en rigtig fin målmand, lød svaret fra Carsten V. Jensen.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top