Skulle have været et af de helt store salg: Nu vil Brøndby-spiller væk

The perfect guide to the casino

Skulle have været et af de helt store salg: Nu vil Brøndby-spiller væk

Endnu en Brøndby-spiller har givet udtryk for, at han ønsker at forlade klubben.

For en måneds tid siden kom det frem, at midtbanespilleren Christian Cappis er desperat efter at forlade Vestegen, efter sæson, der bød på minimalt med spilletid

Den historie kan du læse mere om her.

Amerikaneren er dog ikke den eneste i Brøndby-truppen, der er på udkig efter en ny arbejdsgiver. Carsten V. Jensen fortæller således til bold.dk, at Anis Ben Slimane meget vel kan være fortid i klubben, hvis det rigtige tilbud kommer, da han har givet udtryk for, at han gerne vil prøve noget nyt.

– Jeg synes ikke, vi skal afvise noget, men der har ligesom været tonet rent flag fra hans lejr i forhold til at sige, at det nok er tid til at komme videre.

– Det vil vi også gerne være med til at kigge ind i, men der skal lige være noget konkret at forholde sig til, og i øvrigt er det jo ikke sådan, at vi forærer vores dygtige spillere væk, så vi må se, siger CV.

– Anis er stadig en fin spiller, men det er ikke så smart at gå ind i september måned uden enten at have fået lavet et godt salg eller få forlænget aftalen.

– Det vil være lidt ærgerligt at gå ind i en ny halvsæson uden en af de to ting, siger Carsten V. Jensen og bekræfter, at der intet konkret er på Slimane i øjeblikket.

22-årige Anis Ben Slimane var henvist til bænken i store dele af sidste sæson, og det er altså ikke mere end et år siden, at Brøndby drømte om at skyde midtbanespilleren afsted som et af de helt store salg på Vestegnen, men det ser altså ikke længere ud til at blive aktuelt.

Slimane er den seneste tid blevet sat i forbindelse med et skifte til Premier League-klubben Sheffield United, og her har der været nævnt en pris på ‘kun’ 15 millioner kroner.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top