The perfect guide to the casino

Desperat efter Brøndby-exit: Lytter til alle tilbud

Midtbanespilleren Christian Cappis er med stor sandsynlighed fortid på Vestegnen inden længe.

23-årige Christian Cappis har haft en særdeles udfordrende sæson for Brøndby, hvor det er blevet til ganske få minutter på grønsværnen – især i foråret, hvor Cappis kun har fået spilletid i to ud af 10 kampe, mens han ligeledes var sorteret fra spilletruppen til den seneste kamp mod AGF.

Meget tyder dermed også på et exit, og Cappis’ bagland har da også tidligere været klar i mælet, hvad angår amerikanerens fremtid på Vestegnen, og den situation har altså ikke ændret sig – tværtimod.

Midtbanespilleren er tilsyneladende desperat efter et skifte, og ifølge Cappis’ agent, Johan Wins, så lytter de i øjeblikket lytter på alle tilbud, som der måtte komme.

Det fortæller han til Tipsbladet.

– Der er ikke så meget nyt at fortælle. Han vil væk, og nu, hvor sæsonen er forbi, kommer der forhåbentlig til at ske noget. Vi lytter til alle tilbud, der måtte komme, fortæller Johan Wins.

Christian Cappis skiftede til Brøndby fra Hobro IK i sommeren 2021, og selvom han fortsat har to år tilbage af sin nuværende aftale, så tyder alt altså på, at han har spillet sin sidste kamp i de blå-gule farver.

OVERSIGT

Scroll to Top