The perfect guide to the casino

Viborg FF – Randers FC: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [3/03/2023]

Søndag eftermiddag danner Energi Viborg Arena ramme for et opgør mellem Viborg FF og Randers FC, der starter klokken 14:00. Der er lagt op til en kamp, som potentielt kan blive præget af stramme forsvar og få mål. Derfor anbefaler vi at spille på, at ‘Begge Hold Scorer Ikke’.

Tips: ‘Begge Hold Scorer Ikke’ på Bet365 og få op til 1.000 kr. nu!.

Argumenterne for dette spilforslag er flertallige:

– Randers FC har lukket bare 0 mål ind i deres seneste kamp mod Lyngby Boldklub.
– Begge hold har scoret i bare 25% af Randers FCs seneste fire kampe.
– Randers FC har holdt nullet i hele 67% af deres seneste tre kampe.
– Randers FC har i gennemsnit lukket bare 0.33 mål ind i deres seneste tre kampe.
– Randers FC har i gennemsnit scoret bare 1.00 mål i deres seneste otte kampe.

Faktaboks:

Hvem: Viborg FF – Randers FC
Hvad: Superligaen
Hvor: Energi Viborg Arena
Hvornår: Søndag d. 3. marts kl. 14:00

Kampens betydning

Viborg FF og Randers FC har begge brug for point i kampen for at holde sig på afstand af nedrykningsstregen. Værterne Viborg FF er aktuelt på Superligaens 10. plads efter 19 kampe med 20 point. Gæsterne fra Randers har klaret sig en smule bedre og indtager ligaens syvendeplads med 22 point efter ligeledes 19 kampe.

De Grønnes form har dog været svigtende med kun et enkelt sejr i de seneste fem kampe, mens Randers FC har vist stærkere takter med to sejre og kun et enkelt nederlag i samme periode.

Form på hjemme- og udebane

Viborg FF’s hjemmebaneform har været svingende med to sejre og tre nederlag i de seneste fem kampe. Senest måtte de dog se sig slået af OB med 1-2. Randers FC har på udebane haft et sejr, tre uafgjorte og et nederlag i deres seneste fem kampe. Senest blev det til en flot 3-1 sejr over Hvidovre IF.

De seneste fem indbyrdes opgør har budt på to sejre til hvert hold og en enkelt uafgjort. I den seneste kamp trak Randers det længste strå med en 1-0 sejr.

Skader og karantæner

Viborg FF: Daniel Anyembe, Jakob Vester, Jamie Jacobs, Jean Manuel Mbom, Jeppe Grønning, Lucas Lund, Mads Lauritsen

Randers FC: Björn Kopplin, Edgar Babayan, Frederik Lauenborg, Oliver Olsen, Wessel Dammers

Forventede startopstillinger

Viborg FF (4-3-3): Lucas Lund Pedersen – Jakob Bonde Jensen, Nicolas Bürgy, Srđan Kuzmić, Žan Zaletel – Ibrahim Muhammad Sa’id, Magnus Hee Westergaard, Oliver Kristensen – Anosike Ementa, Nigel Thomas, Renato Barbosa dos Santos Júnior

Randers FC (4-3-3): Patrik Carlgren – Daniel Høegh, Hugo Andersson, Oliver Zandén, William Elgaard Kaastrup – John Björkengren, Lasso Coulibaly, Mads Enggård – Marvin Egho, Mohammed Fuseini, Stephen Odey

Så alt er lagt op til et spændende opgør i Superligaen, hvor begge hold har brug for point. Husk at følge med på søndag kl. 14:00 på Energi Viborg Arena.

OVERSIGT

Scroll to Top