The perfect guide to the casino

Luton Town – Aston Villa: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [2/03/2023]

Luton Town byder Aston Villa velkommen på Kenilworth Road lørdag aften kl. 18:30 i en Premier League kamp, der har potentiale til at byde på mål fra begge hold. Vi anbefaler derfor at spille på ‘Begge Hold Scorer’ hos Bet365.

Det tegner til at blive en målrig kamp. Luton Town viste angrebspotentiale ved at score to mål i deres seneste møde med Manchester City FC. Statistikken taler også for, at begge hold vil finde nettet, da det er sket i alle deres fem seneste indbyrdes opgør. Luton Town har i gennemsnit haft hele 5.60 mål i deres seneste fem kampe, og deres kampe i Premier League har i gennemsnit haft 3.50 mål per kamp i denne sæson. Desuden har Luton Town kun formået at holde nullet i 23% af deres udekampe.

Faktaboks:

Hvem: Luton Town – Aston Villa
Hvad: Premier League
Hvor: Kenilworth Road
Hvornår: Lørdag d. 2. marts kl. 18:30

Holdenes form og placering

Luton Town kæmper for overlevelse i Premier League, og ligger i øjeblikket på en skuffende 18. plads med kun 20 point efter 25 kampe. Opgøret mod Aston Villa er en gylden mulighed for at hente vigtige point i kampen for at undgå nedrykning.

Aston Villa, derimod, har haft en forrygende sæson indtil videre. Holdet ligger på en flot 4. plads med 52 point efter 26 kampe, hvilket i øjeblikket ville sikre dem direkte adgang til Champions League næste sæson. De vil uden tvivl også være opsatte på at styrke deres position i denne spillerunde.

Kampens forløb

Luton Town’s formkurve er nedadgående, da de kommer fra et 2-6 nederlag til Manchester City, og har ikke vundet i deres sidste fem kampe. På hjemmebane har de dog haft en smule succes med to sejre i deres sidste fem kampe, selvom de har tabt de sidste tre.

Aston Villa kommer fra en sejr over Nottingham Forest og har vundet tre ud af deres seneste fem kampe. På udebane har de haft en god stime med to sejre i deres seneste to kampe, og har ikke tabt i deres sidste fem.

I de seneste indbyrdes opgør har Aston Villa haft overhånden med to sejre, og Luton Town har ikke formået at vinde. Sidst de to hold mødtes, vandt Aston Villa 3-1.

Skader og karantæner

Luton Town: Albert Sambi Lokonga, Dan Potts, Gabriel Osho, Jordan Clark, Ross Barkley

Aston Villa: Ben Chrisene, Emiliano Buendia, Leon Bailey, Tim Iroegbunam, Tyrone Mings

Forventede startopstillinger

Luton Town FC: 3-5-2 – Thomas Kaminski – Amari’i Bell, Issa Kabore, Tom Lockyer – Alfie Doughty, Andros Townsend, Luke Berry, Pelly Ruddock, Zack Nelson – Carlton Morris, Chiedozie Ogbene

Aston Villa FC: 4-5-1 – Emiliano Martínez – Ezri Konsa, Lucas Digne, Matty Cash, Pau Torres – Boubacar Kamara, Douglas Luiz, Jacob Ramsey, John McGinn, Youri Tielemans – Ollie Watkins

Så alt peger på en spændende kamp med masser af mål. Så sæt dig godt til rette og nyd kampen!

OVERSIGT

Scroll to Top