The perfect guide to the casino

Burnley – AFC Bournemouth: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [3/03/2023]

Søndag eftermiddag går det løs på Turf Moor, når Burnley og AFC Bournemouth tørner sammen. Der er lagt op til en kamp, som potentielt kan blive en målfattig affære. Derfor er vores spilforslag at ‘Begge Hold Scorer Ikke’ hos vores bettingpartner Bet365.

Statistikken taler for sig selv. AFC Bournemouth har i gennemsnit haft bare 1.00 mål i deres seneste kamp mod Leicester City FC og scoret 0 mål. Burnley har i gennemsnit scoret bare 0.96 mål per kamp i Premier League denne sæson. AFC Bournemouth har lukket bare et mål ind i deres seneste kamp mod Leicester City FC. Og i kun 33% af AFC Bournemouths seneste tre kampe har begge hold scoret.

Bet365 tilbyder odds på ‘Begge Hold Scorer Ikke’ i denne kamp, og du kan få op til 1.000 kr. nu!

Faktaboks:

Hvem: Burnley – AFC Bournemouth
Hvad: Premier League
Hvor: Turf Moor
Hvornår: Søndag d. 3. marts kl. 14:00

Form og placering

Værterne fra Burnley befinder sig i nedrykningszonen på 19. pladsen i Premier League med kun 13 point efter 26 kampe. Gæsterne fra AFC Bournemouth ligger i den nedre halvdel af tabellen på 14. pladsen med 28 point efter 25 kampe. Begge hold vil uden tvivl forsøge at spille sig op i tabellen i denne spillerunde.

Burnley går ind til opgøret på baggrund af et nederlag til Crystal Palace FC og en skuffende formkurve med 0 sejre, en uafgjort og fire nederlag i de seneste fem kampe. AFC Bournemouth bringer også en svag form med sig efter en skuffelse mod Leicester City FC og en formkurve, hvor de har hentet 0 sejre, 2 uafgjorte og tre nederlag i deres seneste fem kampe.

Hjemmebane og udebane

På hjemmebane har Burnley haft det svært med ingen sejre og tre uafgjorte og to nederlag i de seneste fem hjemmebanekampe. Deres seneste kamp på Turf Moor endte i et 0-5 nederlag til Arsenal FC.

AFC Bournemouth har heller ikke haft den bedste form på udebane. I deres seneste udekamp mod Newcastle United FC endte kampen 2-2, og i de seneste fem udekampe har det kun givet en sejr, to uafgjorte og to nederlag.

I de indbyrdes opgør har AFC Bournemouth haft overtaget med tre sejre over Burnleys to i de seneste fem kampe. AFC Bournemouth er på en to kampes sejrsstime, når de to hold står overfor hinanden. Den seneste kamp endte med en 2-1 sejr til The Cherries.

Skader og karantæner

Burnley:
Benson Manuel, Darko Churlinov, Hjalmar Ekdal, Johann Berg Gudmundsson, Nathan Redmond

AFC Bournemouth:
Alex Scott, Chris Mepham, Emiliano Marcondes, Lloyd Kelly, Ryan Fredericks

Forventede startopstillinger

Burnley FC: 5-4-1
James Trafford – Charlie Taylor, Dara O’Shea, Hannes Delcroix, Jordan Beyer, Victor Alexander da Silva – Josh Brownhill, Josh Cullen, Luca Koleosho, Sander Berge – Zeki Amdouni

AFC Bournemouth: 4-5-1
Norberto Neto – Adam Smith, Illia Zabarnyi, Marcos Senesi, Milos Kerkez – Lewis Cook, Marcus Tavernier, Max Aarons, Philip Billing, Ryan Christie – Dominic Solanke

Det er alt fra os! Husk at følge med på søndag, når kampen fløjtes i gang. Og glem ikke at tjekke Bet365 for de seneste odds. Vi ses på sidelinjen!

OVERSIGT

Scroll to Top