The perfect guide to the casino

Newcastle United – AFC Bournemouth: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [17/02/2023]

Under det funklende stjernelys på St. James Park, vil Newcastle United krydse klinger med AFC Bournemouth denne lørdag aften kl. 22:00. En duel, der skriger af målchancer i begge retninger, derfor er vores spilforslag ‘Begge Hold Scorer’.

Argumenterne for dette er mange: Newcastle United har oplevet et sandt målregn i deres seneste ni kampe med et gennemsnit på hele 3.78 mål per kamp. De lukkede to mål ind i deres seneste kamp mod Nottingham Forest FC, og har ikke haft en eneste gang i deres seneste 15 udekampe hvor de ikke har scoret. De har også lukket tre mål ind i deres seneste kamp mod Fulham FC, og har scoret i hver eneste af deres hjemmekampe i Premier League denne sæson.

Der er altså god grund til at forvente, at nettene vil blafre i begge ender. Så hvorfor ikke lægge et spil hos Bet365 på ‘Begge Hold Scorer’ og få op til 1.000 kr nu? Gør det her: Bet365

Faktaboks:

Hvem: Newcastle United – AFC Bournemouth
Hvad: Premier League
Hvor: St. James Park
Hvornår: Lørdag d. 17. februar kl. 22:00

Kampens kontekst:

For værterne, Newcastle United, er det et spørgsmål om at bevare deres nuværende placering indenfor top syv i Premier League. Med 24 kampe spillet og 36 point i bagagen, er de godt på vej til at kvalificere sig til Europa Conference League næste sæson. Gæsternes sæson har været mere turbulent, og de befinder sig i den nedre halvdel af tabellen med 27 point efter 23 kampe.

Newcastle kommer ind til kampen med en sejr i bagagen over Nottingham Forest FC, mens Bournemouth er lidt på bagfod efter et nederlag til Fulham FC. Men med fire sejre i de seneste fem kampe, har Newcastle opbygget en solid form, der står i skarp kontrast til Bournemouths mere blandede resultatliste.

Holdenes form:

Newcastle har haft det svært på hjemmebane med kun en uafgjort og fire nederlag i de seneste fem hjemmebanekampe. Bournemouth har haft det lige så svært på udebane med kun en sejr, en uafgjort og tre nederlag i de seneste fem udekampe.

I de indbyrdes opgør mellem holdene har Bournemouth haft overtaget med to sejre over Newcastles ene i de seneste fem kampe. Bournemouth er i øjeblikket på en to kampes sejrstime over Newcastle, og vil uden tvivl forsøge at fortsætte denne stime.

Skader og karantæner:

Newcastle United:
Anthony Gordon, Callum Wilson, Emil Krafth, Harvey Barnes, Joelinton, Joseph Willock, Sven Botman

AFC Bournemouth:
Alex Scott, Chris Mepham, Emiliano Marcondes, Lloyd Kelly, Ryan Fredericks

Forventede startopstillinger:

Newcastle United FC: 4-3-3
Nick Pope – Dan Burn, Fabian Schär, Jamaal Lascelles, Kieran Trippier – Bruno Guimarães, Miguel Almirón, Sean Longstaff – Alexander Isak, Ben Parkinson

AFC Bournemouth: 4-5-1
Norberto Neto – Adam Smith, Illia Zabarnyi, Marcos Senesi, Milos Kerkez – Lewis Cook, Marcus Tavernier, Max Aarons, Philip Billing, Ryan Christie – Dominic Solanke

Med alt dette i mente, er scenen sat for en nervepirrende duel på St. James Park. Så hent din popcorn, sæt dig tilbage, og lad kampen begynde!

OVERSIGT

Scroll to Top