The perfect guide to the casino

Fulham – Aston Villa: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [17/02/2023]

Lørdag nat kl. 22:00 er der dyst på grønsværen, når Fulham tager imod Aston Villa på Craven Cottage. Det er en kamp, som potentielt kan blive præget af sparsomt målscoringer, og vi anbefaler derfor at spille på ‘Begge Hold Scorer Ikke’.

Årsagerne til dette tip er mange:

– Fulham har kun lukket et enkelt mål ind i deres seneste kamp mod AFC Bournemouth.
– I kun 25% af Fulhams seneste fire hjemmekampe har begge hold formået at score.
– Fulham har ikke fundet vej til netmaskerne i 75% af deres sidste fire hjemmekampe.
– Fulham har i gennemsnit haft bare 1.75 mål i deres seneste otte kampe.
– Fulham har i gennemsnit lukket bare 0.33 mål ind i deres seneste tre kampe.

Spil på ‘Begge Hold Scorer Ikke’ på Bet365 og få op til 1.000 kr. nu!.

Faktaboks:

Hvem: Fulham – Aston Villa
Hvad: Premier League
Hvor: Craven Cottage
Hvornår: Lørdag d. 17. februar kl. 22:00

Form og tidligere opgør

Inden kampstart befinder Fulham sig i den nedre halvdel af Premier League-tabellen på en 12. plads efter 24 kampe, der har kastet 29 point af sig. Aston Villa har derimod klaret sig bedre og indtager en plads i top seks – helt præcist på femtepladsen med 46 point.

Fulham kommer ind til kampen med en sejr over AFC Bournemouth, men deres seneste fem kampe har generelt ikke været præget af succes med kun en enkelt sejr, tre uafgjorte og et nederlag. Aston Villa har oplevet en lignende formkurve med en enkelt sejr, en uafgjort og tre nederlag i deres seneste fem kampe.

Hjemmebane og udebane

Craven Cottage har ikke været nogen fast borg for Fulham, der kun har hentet en enkelt sejr i de seneste fem hjemmekampe. Aston Villa har derimod haft succes på fremmed græs med en 5-0 sejr over Sheffield United i deres seneste udekamp. Deres seneste fem udekampe har budt på to sejre og tre uafgjorte.

Indbyrdes har Aston Villa haft overtaget med fire sejre i de seneste fem opgør, herunder tre sejre i streg. Den seneste kamp endte med en 3-1 sejr til Aston Villa

Skader og karantæner

Fulham:
Adama Traore, Kenny Tete, Steven Benda, Tosin Adarabioyo
Aston Villa:
Ben Chrisene, Emiliano Buendia, Leon Bailey, Tim Iroegbunam, Tyrone Mings

Forventede startopstillinger

Fulham FC: 4-3-3

Bernd Leno – Antonee Robinson, Calvin Ughelumba, Tim Ream, Timothy Castagne – Andreas Pereira, Harry Wilson, João Palhinha – Alex Iwobi, Raúl Jiménez, Willian

Aston Villa FC: 4-5-1

Emiliano Martínez – Ezri Konsa, Lucas Digne, Matty Cash, Pau Torres – Boubacar Kamara, Douglas Luiz, Jacob Ramsey, John McGinn, Youri Tielemans – Ollie Watkins

Vi ser frem til en intens kamp mellem to hold, der begge har brug for point for at forbedre deres placering i Premier League. Grib chancen nu, og lav et klogt spil baseret på vores analyser og tips.

OVERSIGT

Scroll to Top