The perfect guide to the casino

Færdig i Brøndby: Skifter til en anden Superliga-klub

Oscar Sejrup sagde farvel til Brøndby i sommeren 2023 for at skifte til Vanløse i 3. division. Nu fortæller angriberen til footy.dk, at han skifter til Hvidovre, hvor han skal spille for klubbens U23-hold.

19-årige Oscar Sejrup bankede mål ind på samlebånd i U17-tiden i Brøndby.

I sommeren 2023 forlod angriberen dog Brøndby IF til fordel for 3. divisionsklubben Vanløse IF.

Det ophold er dog slut nu.

Sejrup afslører nemlig over for footy.dk, at han er færdig i Vanløse.

Angriberen skifter i stedet for til Superliga-klubben Hvidovre IF, men i første omgang skal han spille på U23-holdet.

– Jeg havde en lidt uforløst periode i Vanløse, hvor jeg egentlig følte, at jeg havde niveauet til det. Den måde, som Vanløse gjorde det på, passede ikke til mig og min alder. Derfor valgte jeg at søge videre, da jeg gerne vil spille fodbold.

– Det sidste stykke tid i Brøndby brugte jeg på at sidde på bænken i Brøndby. Meningen var, at jeg skulle spille en masse fodbold og vise, hvad jeg kunne, men det var svært i Vanløse. Jeg blev hurtigt enig med træneren og klubben om, at det var bedst for mig at søge videre, siger Oscar Sejrup til footy.dk.

Læs også: Forlængede med BIF: Nu går de over til FCK

Læs også: Hjulmand har valgt: Her er Danmarks trup

Vil bryde igennem på førsteholdet

Den unge angriber kommer selv fra Hvidovre, og derfor giver det god mening for angriberen at prøve talentet af i klubben.

– Jeg er selv Hvidovre-dreng, og jeg har derfor en naturlig relation til klubben. Samtidig var Hvidovre en af de klubber, som allerede i sommer viste interesse for mig. Hvidovres U23-hold er selvfølgelig ikke på det niveau, som jeg kommer fra.

– Det fangede mig dog fra starten af i Hvidovre, at de gerne ville mig, og de har en plan. Det søgte jeg og savnede en god relation med en træner og klub. Derfor fik jeg en god og lang snak med dem på U23-hold. Vi blev hurtigt enige om, at jeg skulle derud og få noget græs under støvlerne.

Sejrup har en plan med at spille på U23-holdet i Københavnsserien. Han vil nemlig gerne bryde igennem på Hvidovres førstehold.

– Det er 100 procent en af grundene til at tage til Hvidovre. Jeg synes, at der er noget perspektiv i det. Der er et næste skridt i Hvidovre. Det talte op i Hvidovre, og jeg sad på bænken i Vanløse. Nu er der et førstehold, hvor jeg kan komme i betragtning. Jeg har set mange spillere gå den vej i Hvidovre, siger Oscar Sejrup til footy.dk.

Sejrup kan få debut i weekenden, når Hvidovres U23-hold møder NB Bornholm på hjemmebane. Hvidovre-mandskabet er nummer tre i rækken.

Angriberen var blandt andet U17-topscorer i Brøndby.

Foto: Brøndby IF

Læs også – Footy Eksklusivt med egne interviews: 

Fra Brøndby til 3. division: Jeg er ikke overrasket

Forlader Brøndby: Det er et dejligt valg for mig

Er færdig: Karrieren gik i stå i Brøndby

Fra Brøndby til 2. division: Har stort mål

Tidl. BIF’er i kæmpe drama: Sker ikke hver weekend

OVERSIGT

Scroll to Top