The perfect guide to the casino

Forlader Brøndby: Det er et dejligt valg for mig

Martin Retov siger farvel til Brøndby IF til sommer for at blive cheftræner i AC Horsens. Marinus Larsen, der har en fortid i Brøndby, siger til footy.dk, at han glæder sig over valget af Retov som ny chef.

AC Horsens skal have ny cheftræner til den kommende sæson.

Det bliver nemlig Brøndby-assistent Martin Retov, der kommer til at stå i spidsen for NordicBet Liga-mandskabet.

Læs også: Brøndby mister træner: Scorer stort job

Læs også: Stor interesse for Brøndby-profil: Noget helt særligt

AC Horsens-profilen Marinus Larsen har et godt kendskab til Retov qua tiden i Brøndby, og Larsen siger til footy.dk, at han glæder sig til at få Retov som cheftræner.

– Jeg synes, at det lyder spændende. Jeg kender ham jo lidt fra min Brøndby-tid, hvor han var assistent. Det er et godt match for klubben, og det er fedt, at jeg så kender ham en smule. Det er dog ikke en gratis billet til at spille. Jeg skal også arbejde hårdt på træningsbanen, siger Marinus Larsen til footy.dk.

Hvad synes du, at Retov står for?

– Han er først og fremmest en god fyr, og han er altid klar med en joke. Han er sød. Han har jo selv spillet meget, så han er klog på fodbold.

Kan løfte holdet
Lige nu er AC Horsens i en svær situation i NordicBet Ligaen på en niendeplads. Horsens-profilen tror dog, at Retov kan være med til at vende det til succes i Horsens i den næste sæson.

– Det kan løfte holdet, at det er en, der kender Horsens og har Horsens-DNA, så jeg tror, at det er en rigtig god kombi.

Larsen fortæller, at spillerne har været spændt på at se, hvem den nye træner ville blive, men han synes det er et fedt valg.

– Det er da dejligt, at der kommer en træner, som man kender en lille smule, men det betyder ikke, at det er en gratis billet til spilletid. Jeg skal stadig spille mig på holdet og træne så godt som muligt hver dag, siger Marinus Larsen til footy.dk.

Retov har skrevet kontrakt med AC Horsens til sommeren 2028, og Retov spillede fem år i AC Horsens som aktiv spiller.

I denne sæson har 20-årige Larsen spillet 19 kampe i NordicBet Ligaen med tre mål og to oplæg til følge.

Foto: AC Horsens

Læs også – Footy Eksklusivt med egne interviews: 

Er færdig: Karrieren gik i stå i Brøndby

Fra Brøndby til 2. division: Har stort mål

Tidl. BIF’er i kæmpe drama: Sker ikke hver weekend

Tidl. Brøndby-keeper afslører: Min karriere er færdig

Efter Brøndby-exit: Nu har han stor succes

OVERSIGT

Scroll to Top